Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

Det viser sig, at ‘Nybyggerne’ ikke er det eneste program, som Sif er blevet tilbudt at medvirke i.

Af Emilie Holm Egebro - 10. marts 2019 kl. 12:55

Netop nu kan vi følge 32-årige Sif Steendahl Grandorfs og kæresten Mathias Ebbesen Jensen, 32, i ‘Nybyggerne’ hver onsdag på TV 2.
LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
Det viser sig dog, at det ikke er det eneste tv-program, som Sif har haft mulighed for at medvirke i. Hun blev dog af gode grunde nød til at takke nej til det andet tilbud:
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

-Det kommer et nyt program på DR inden længe, som handler om at genskabe og redesigne ud fra genbrugsmaterialer, og casterne på programmet ringede til mig under castingen til  ’Nybyggerne’ for at høre, om jeg var interesseret. Der var jeg bare allerede i gang med castingen til ‘Nybyggerne’, ellers havde jeg sagt ja til det, afslører Sif og tilføjer:
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører deres personlige ting i programmet
– Det er da altid grænseoverskridende at se sig selv på tv, men også hyggeligt at gense det hele og opleve tingene lidt igen. Så det afskrækker mig ikke at lave tv – jeg synes, det var sjovt og kunne godt finde på at lave mere tv i fremtiden. Jeg synes, det er sjovt. Så måske man kommer til at se mig igen. Det skal dog have noget med byg og design at gøre, før det er aktuelt for mig.
Se ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 på TV 2 og følg Sif på hendes Instagram-profil HER!
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit