Her er den sidste artist i 'Toppen af poppen' - Her & Nu

Her er den sidste artist i 'Toppen af poppen'

Her er den sidste ud af de syv kendisser, der skal medvirke i det populære TV2-program.

Af Thomas Vennekilde - 25. april 2017 kl. 07:25

Når en række af landets bedste sangere i dag sætter kursen mod Kerteminde for at prøve kræfter med hinandens sange i ‘Toppen af Poppen’, er Aura Dione blandt dem.

HER&NU kan afsløre, af den 32-årige sangerinde er det syvende og sidste navn, der skal deltage i årets udgave af det populære program. En udfordring, som hun glæder sig til.

– Jeg har sagt ja til at være med i ‘Toppen af poppen’, fordi jeg har lyst til at udfordre mig selv og prøve at fortolke de andre kunstneres sange. Jeg har brugt en del tid på at lære tekster og melodier og ellers prøve at skabe et personligt univers, fortæller Aura, der forventer en spændende uge.

LÆS OGSÅ: L.O.C. viser sønnen frem i ny musikvideo

De seneste år har Auras musik været trængt lidt i baggrunden af hendes privatliv, der bød på et meget offentligt brud med it-milliardæren Janus Friis og en efterfølgende retssag. I dag er hun sammen med Eva Harlous eksmand, musikproduceren Thomas Troelsen.

‘Toppen af poppen’ bliver sendt på TV2 til efteråret.

Herunder er hele holdet:

Søren Huss

Burhan G

Dorthe Gerlach

Caroline Henderson

Michael Falch

Karl William

Aura Dione

LÆS OGSÅ: Realitystjerner giver den gas i ny musikvideo: Kald mig bare taber
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.