Sidste års vinder af 'Bagedysten': Sådan går det i dag

Et år er gået siden Liv Martine Hansen i 2015 vandt fjerde sæson af ‘Den store bagedyst’, og sejren har banet vejen for, at hun i dag udlever sin drøm.

Af Pernille Hahn Hauberg - 18. september 2016 kl. 9:55

Efter sin medvirken i programmet har Liv Martine Hansen oplevet store ændringer i sit liv. I dag har hun orlov fra sit arbejde som socialpædagog og lever af at bage, blogge og udvikle opskrifter.
– Det er det fedeste! Det er vildt, at et program kan ændre ens liv så drastisk. Det er bare helt vildt, siger Liv Martine.
Blandt andet lægger Liv Martine klip af sin bagekunst på YouTube for Dr. Oetker, med hvem hun har et samarbejde, hvor hun udvikler opskrifter og tester produkter.
– Det har altid været min hemmelige drøm fra jeg var helt lille at leve af at udfolde mig kreativt. Jeg har ikke altid vidst, at det lige skulle være kager, men jeg har altid gerne villet leve af at finde på, fortæller Liv Martine.
LÆS OGSÅ: Liv triumferede i bagedysten: Jeg VILLE vinde
Nye projekter i vente
Bagedyst-vinderen går desuden og glæder sig til at kunne præsentere sin helt egen YouTube-kanal, hvor hun vil dele ud af opskrifterne på de kager og desserter, hun finder på.
– Jeg syntes, det ville være sjovt at få min egen, nu efter jeg har lavet videoer i samarbejde med Dr. Oetker. Efter planen bliver den offentlig den 1. oktober, så jeg har lidt travlt, griner Liv Martine.
Afsløring: Det sker der med kagerne fra ‘Den store bagedyst’
Følger med i programmet
Femte sæson af ‘Den store bagedyst er netop skudt i gang, og det glæder den gæve nordjyde, for det skal hun helt sikkert følge med i.
– Hele familien er samlet på gården, fortæller Liv Martine.
Den bageglade nordjyde glæder sig især til at se, hvordan to af deltagerne klarer sig. Nemlig Luna og Mohammed som hun mødte, da hun selv var til casting på programmet.
Artiklen er oprindeligt bragt på herognu.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’: Her er deltagerne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.