Sidsel afslører: Derfor deltog jeg ikke i premieren

Der er en ganske særlig grund til, at Sidsel ikke var at finde til den eksklusive premiere på ‘Ex on the Beach 5 All Stars’.

Af Lærke Stræde - 28. februar 2021 kl. 9:58

Grundet coronapandemien blev der i år ikke afholdt en premiere på ‘Ex on the Beach’, som vi kender dem, men det skal jo ikke gå ud over de forventningsfulde deltagere, som har glædet sig til at se den nye sæson. I det seneste afsnit af ‘Efter Ex’ har startcastet derfor helt eksklusivt fået mulighed for at se programmet før alle andre.

Det er dog ikke alle, der kan være med. Sidsel Borg må undværes til den eksklusive premiere, da hun desværre er blevet ramt af Covid-19.

– Jeg skulle egentlig have været sammen med de andre fra startcastet henne og se det nye afsnit af denne sæson af ‘Ex on the Beach’, men det kan jeg desværre ikke, for jeg har fået corona. Mega typisk mig, lyder det fra en ærgerlig Sidsel i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Felix Smith flytter fra kæresten

Se klippet herunder, hvor Sidsel fortæller, hvorfor hun missede premieren, og se det fulde afsnit af ‘Efter Ex‘ på discovery+

 LÆS OGSÅ: Derfor skjuler jeg mine børn

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen efter ‘Luksusfælden’