Sidney Lees kæreste: Du spiller altid dum på tv!

Sidney Lees kæreste gennem fire år slår fast, at Sidney Lee ikke er så dum, som han udgiver sig for at være på tv.

Af Katja Gasiorowski - 13. januar 2020 kl. 13:32

Til Reality Awards 2020 troppede den ukronede realitykonge Sidney Lee op med kæresten Mary Ann under armen på den røde løber og kunne lykkeligt annoncere, at parret til marts har været sammen i fire år.
– Jeg har sgu fundet en, der virkelig er… Fordi normalt har jeg datet nogle piger, som måske ikke har været intelligente og har været lidt ‘by-agtige’ og overfadiske, men Mary er intelligent og smuk og sådan noget, så det er derfor, vi har holdt fast i hinanden, fortalte en tydeligt forelsket Sidney og undrede sig:
– Jeg ved dog ikke, hvad hun kan lide ved mig. Det bliver jeg forundret over hver dag.
LÆS OGSÅ: Sidney Lee vender tilbage til skærmen med kæresten

Spiller en rolle

Mary Ann tog glædeligt imod realitykendissens kærlighedserklæring, som hun gengældte, dog med en krølle på halen:
– Sidney er jo mega sød, altså. Han er et virkelig sødt menneske, og han er altid sjov. Vi har det altid sjovt sammen, sagde Mary Ann og tilføjede:
– Selvom du altid spiller dum på fjernsyn, så er du det overhovedet ikke.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Fie: Sidney Lees penis ser deform ud
Den kendsgerning var Sidney til dels enig i. Men han modererede lige billedet, Mary Ann tegnede af sin fyr.
– For eksempel i går var vi inde i Go’ aften Live og snakke, fordi jeg spillede end gamet mod ham Claes Bang, der spiller Dracula. Der var jeg sådan ret normal Sidney, da jeg lavede interviewet. Det er jeg også, når jeg snakker med jer. Men hvis jeg laver for eksempel noget radio med Holger Bech (professor emeritus ved Niels Bohr Institutet, red.) eller ‘Party Starters’, som jeg lavede i sommer, så er den en rolle-Sidney, forklarede tv-stjernen.
– Ja, du elsker at spørge dumt, bekræftede Mary Ann.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk
Se hele interviewet med parret herunder, hvor Sidney også fortæller, hvad han lever af.
LÆS OGSÅ: Sidney Lee chokerer: Dropper selvbruner

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Da Sidney Lee var med i ‘Singleliv’