Sidney Lee: Jeg er meget selvkritisk

Sidney Lee: Jeg er meget selvkritisk

Selvom det nogle ikke ser sådan ud, så er realitystjernen bevidst om, at han skal opføre sig ordentligt.

Singleliv, Divaer i junglen
Af Mikkeline Andersen - 21. januar 2015 kl. 17:50

En fuldemandstatovering og et bryllup, der endte i ingenting, er nogle af de ting, som Sidney Lee har været i medierne for i 2014. Nogen ville nok være knap så glade for disse forsider, men det kunne have været meget værre, hvis ikke realitystjernen tænkte sig om.
– Hver gang jeg går udenfor en dør, så er jeg ude som en offentlig person, så jeg prøver selvfølgelig at begå mig anstændigt, siger han til Radio24syv.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sidney Lee forlovet
LÆS OGSÅ: Er Sidney Lee og Natascha Linea fra ‘De unge mødre’ kærester?
Kan altid gøre det bedre
Sidney Lee er rutineret, når han står foran kameraet, men han erkender, at han ikke er god nok.
– Tit når jeg er inde til noget interview eller et eller andet, så prøver jeg altid at lave det så godt som muligt, men når jeg kommer hjem, så ved jeg altid, at jeg har glemt et eller andet. Jeg kunne have sagt det her på en sjovere måde eller snakket om det her, fortæller han og uddyber:
– Så jeg er selv meget selvkritisk.”Ej, jeg skulle have gjort det”, men så er det gode, at så ved man det til næste gang. Jeg prøver altid at sig noget spændende eller sjovt, men det kommer an på, hvor megen energi man har, om man lige har ideen til det på det tidspunkt.
LÆS OGSÅ: Nicole Brøggler: Sidney Lee må gerne være sammen med andre
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.