Sidney Lee forstår ikke Natascha Linea

Sidney Lee forstår ikke, at Natascha Linea er blevet sur på ham.

De unge mødre, Singleliv
Af Louise Vilsbøl - 11. februar 2015 kl. 11:14

I går afslørede Natascha Linea fra ‘De unge mødre’ overfor Realityportalen, at hun var færdig med Sidney Lee. En af grundene var, at Sidney ved flere lejligheder havde sendt billeder af andre kvinder i undertøj til Natascha Linea.
Og selvom deres forhold var løst og hun godt vidste, at han så andre piger, så ville den unge mor ikke acceptere den slags, og hun fastslog derfor, at hun var færdig med reality-kollegaen. Men den reaktion kommer bag på Sidney Lee.
– Hun skulle have besøgt mig i fredags, men så hang jeg lige ud hos en af mine veninder, som er stripper. Så jeg tog lige et billede og sendte med Snapchat, og det blev hun åbenbart sur over, siger Sidney Lee til Se og Hør.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Færdig med Sidney Lee
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
Vil finde en ordentlig mand
Han påpeger, at aldersforskellen mellem de to nok er for stor til, at det kunne blive til noget seriøst imellem dem, men samtidig synes han, at de har haft det sjovt sammen og vil ikke afvise, at flirten kunne genopstå.
Det afviser Natascha Linea dog, hun vil i stedet finde sig en ordentlig mand, der ikke render i byen hver weekend. Så selvom det er Sidney, der trækker det “ældste” strå i forhold til alderen, er det altså den unge mor, der hellere vil slå sig ned.
Natascha Linea om Bents forlovelse: Det er pisse svært
LÆS OGSÅ: Er Natascha Linea gravid igen?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.