Sidney Lee afslører: Jeg gamer ni timer om dagen

Realitystjernen er helt tosset med at game og mener ikke, at det går ud over hans fritid.

Reality Awards
Af Emilie Holm Egebro - 29. oktober 2015 kl. 8:55

Den 36-årige realitystjerne Sidney Lee har en helt særlig hobby, som fylder en stor del af hans hverdag. Heldigvis går det ikke ud over noget andet i hans liv, da det ikke er tid, som han mangler.
– Jeg har gamet i over 30 år, og det er en rigtig stort del af mit liv. Jeg bruger nok en otte-ni timer om dagen på det, men da jeg arbejder to timer om måneden, så har jeg så meget tid, så det ikke går ud over min fritid, forklarer Sidney til TELLYMO og fortsætter:
– Hende pigen, som jeg dater nu, hun kan ikke lide at game, men hun elsker at se mig sidde at game. Og så sidder vi og hygger, snakker og sådan, så det går ikke rigtig ud over noget. Jeg har jo heller ikke noget ansvar eller noget, som jeg skal stå til ansvar for.
Foruden at game skal der ifølge Sidney også være plads til at gå i byen, så det gør han et par gange om ugen.
Se galleriet med Sidney øverst i artiklen.
Se videoen nedenfor, hvor Bobby fra TELLYMO interviewer Sidney:

Bobby besøger Sidney Lee (TEASER!)Bobby besøger Sidney Lee (TEASER!)En lille smagsprøve på det kommende afsnit af “BOBBY”, hvor Sidney Lee inviterer indenfor til en snak om sin helt store passion: gaming! Glæd dig til hele afsnittet der kommer snart. Se de øvrige afsnit af “BOBBY” her:https://www.youtube.com/playlist?list=PLTXIeGD_Q4sYOSgBPHhcWh3n28BA6ITaJSidney Lee Ruben og Bobby
Posted by TELLYMO on 6. oktober 2015

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sidney Lee og Natascha Linea kysser – igen
LÆS OGSÅ: Sidney Lee: Jeg er meget selvkritisk
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.