SHIT: Kæmpe brøler i ‘Sommerdrømme’ lige inden finaleaflevering

Kammeraterne Mathias og Asger kæmper til det sidste med at få deres sommerhus helt perfekt, men lige inden aflevering dummer Mathias sig.

Af Rikke Lynge - 26. maj 2021 kl. 16:58

Mathias og Asger på 23 år fra Aarhus har uge for uge givet de andre deltagere kamp til stregen og aftenens program er ingen undtagelse. I finalen af ‘Sommerdrømme’ på TV 2 får de fire par mulighed for at finpudse de sidste detaljer, før sommerhusene skal afleveres til den sidste vurdering hos dommerne, Jacob Carlsson og Camilla Kjems, samt de 100 gæster fra lokalsamfundet.

I finaleprogrammet laver kammeraterne en stor brøler, som ikke er med i programmet, men som de begge griner meget af den dag i dag.

– Lige pludselig bliver der stille, fortæller Asger til HER&NU og henviser til, at han godt kan fornemme på Mathias, at der er noget, der ikke er helt godt.

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-stjerne udsat for had

– Så tænker jeg, “hvorfor er du stille Mogens?”. Jeg kigger over på ham, og så flækker han af grin. Han har sat sømpistolen mod gulvet for at finde ud af, om den virker, fortæller Asger, og Mathias følger historien op.

Mathias og Asger fra ‘Sommerdrømme’ (Foto: Michael Stub)

– Den (sømpistolen red.) skal jo holdes mod noget, når man skal tjekke, at den virker, og jeg ville jo ikke holde den mod mit eget ben, så jeg prøvede lige at sætte den mod gulvet, og så fik jeg sømmet klikgulvet fast med et søm, så det måtte vi stå og pille op lige inden aflevering, griner Mathias.

LÆS OGSÅ: Bendtner om forlist forhold: Savner det ikke

Mathias havde lagt et håndklæde imellem, så det sad også fast, og det var derfor vigtigt for de to drenge at få sømmet op. Mathias havde svært ved at få det sagt til Asger, da han regnede med, at han ville blive sur, men som altid bakker kammeraterne hinanden op.

– Der er hul i mit håndklæde stadig, fortæller Mathias om episoden, der ikke vises på tv.

LÆS OGSÅ: WOW: Trekantsdrama den første aften i ‘Prince Charming’

Se ‘Sommerdrømme’ finalen i aften kl. 20.00 på TV 2.