Shirley om nøgen-dilemma: Et paradoksalt valg

Det rige hold takkede ja til ugens holddilemma – men der kunne ikke blive tale om et sådan billede på det fattige hold. De meldte klart ud, at de ikke ville tage imod udfordringen.

Af Mikkeline Andersen - 10. oktober 2012 kl. 8:55

Ugens holddilemma bød på et nøgenbillede af hele holdet. De rige takkede ja, mens de fattige var hurtige til at melde fra. Særligt Shirley og Joanna meldte klart ud, at de ikke ville tage imod udfordringen.
– Jeg siger hurtigt fra, da jeg allerede hjemmefra havde gjort op med mig selv, at jeg ikke ville smide tøjet for penge. Man kan umuligt forudse, hvilke konsekvenser det kan få i fremtiden – og især i arbejdsøjemed, forklarer Shirley til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Carolina om udfordringen: Røv og nøgler!
Shirley havde dog forudset, at en sådan udfordring måtte komme på et tidspunkt, men for hende personligt var det ikke det bedste tidspunkt, de blev præsenteret for udfordringen. Det er nemlig hendes første uge på det fattige hold, og derfor var det ekstra svært at sige nej til dilemmaet.
Billedet har sin charme
Selvom Shirley under ingen omstændigheder ville smide tøjet for penge, så må hun dog indrømme, at nøgenbilledet af det rige hold godt kan få hende til at trække på smilebåndet.
LÆS OGSÅ: Joanna: Vi spillede for hårdt
– Jeg har svært ved at se det sjove i det. Men sjove ser de da i hvert fald ud på billedet. Nu driller jeg – billedet har da sin charme. Det var måske ikke så slemt, som vi havde forestillet os, men jeg fortryder ikke vores valg.
For Shirley er det under alle omstændigheder en grænseoverskridende beslutning, de rige tog. Hun er nemlig meget blufærdig på det punkt – hvilket er grunden til, at hun går i bad med badetøj på i villaen.
‘Lidt svagt’
Ifølge Shirley er der blevet sagt nej til flere ting, som for hende er mildere end at smide alt tøjet.
– Jeg synes måske, det er lidt svagt, hvis man kun siger fra, når det omhandler en selv personligt. At man kun vil lade det gå udover andre, men ikke en selv, viser vel blot, at man er egoistisk. Det ser jeg måske som en anelse paradoksalt., forklarer hun og slår fast, at det i bund og grund er op til den enkelte at vurdere.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-Michelle tog et minde for livet
Skulle Shirley en dag få lyst til at smide tøjet i offentligheden, så skulle det ikke være for pengenes skyld, men fordi den kontante Fristet-tøs oprigtigt havde lyst.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.