Shemar Moore om ny sæson: Dét skal I glæde jer til - Her & Nu

Shemar Moore om ny sæson: Dét skal I glæde jer til

HER&NU har talt med Shemar Moore i forbindelse med premieren på den anden sæson af dramaserien.

Af Jonas Sand - 28. september 2018 kl. 19:25

Shemar Moore er igen tilbage i rollen som Daniel ‘Hondo’ Harrelson i en ny sæson af CBS-dramaserien ‘S.W.A.T.’, der sidste år havde premiere med stor succes. Sæson 2 havde premiere for de amerikanske tv-seerne i går – torsdag – og i aften er det så danskernes tur, når Viaplay har premiere på den nye sæson klokken 20:00.
HER&NU har talt med hovedrolleindehaver Shemar Moore forud for den kommende sæson, og her løfter ‘S.W.A.T.’-stjernen lidt af sløret for, hvad seerne kan glæde sig til i den kommende sæson.
– Action, action, action – for sådan er ‘S.W.A.T.’. Men man kommer også til at se store udviklinger hos nogle af karaktererne, så man kommer til at lære mere om Hondos familie og mere om Streets mor. Man kommer også til at lære de andre karakterer bedre at kende. Deacon har for eksempel lige fået endnu et barn, og hans kone er ikke længere syg. Vi skal nok jagte forbrydere og give jer masser af action, men I kommer også til at lære de forskellige karakterers historie, siger han til HER&NU.
LÆS OGSÅ: ‘Beverly Hills’-stjerne klar til ‘Criminal Minds’
LÆS OGSÅ: Officielt: ‘Criminal Minds’ får ny sæson, men …

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en ‘Big Brother’-deltager gennemgår seriemorder-testen.


LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en kultserie vender tilbage med nye afsnit

Lærestreg til Street

Den første sæson sluttede dramatisk, da rebellen Jim Street blev smidt af holdet og degraderet til gadebetjent. Shemar Moore afslører dog, at det langt fra betyder, at det er slut med det unge holdmedlem.
– Det er ikke enden for Street, men han er ikke på SWAT-holdet, fordi han bliver ved med at dumme sig, og fordi han har en skør mor, som Hondo ikke stoler på. Men Hondo forsøger at bevare tålmodigheden, fordi det er Streets mor, og Hondo respekterer familie, siger han og fortsætter:
– Men den historie bliver ved med at udvikle sig, og Street skal kæmpe for at få pladsen på holdet tilbage. Hondo tror virkelig på Street og ønsker, at han får succes, men han skal lære, hvordan man er en holdspiller. Lige nu er han for meget rebel, og derfor forsøger Hondo at give ham en lærestreg.
LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-stjerner truer med exit: Giv os mere i løn!
LÆS OGSÅ: Fanfavoritter truede med exit efter lønstrid: Nu er sagen afsluttet

Virkelige problemer

Mange kender formentlig Shemar Moore som FBI-agenten Derek Morgan fra serien ‘Criminal Minds’. Den rolle spillede han i 11 sæsoner, inden han altså forlod serien og i stedet scorede hovedrollen i ‘S.W.A.T.’. Og han nyder rollen i den nye serie.
– Jeg er vild med ‘S.W.A.T.’ på grund af det, der foregår i USA og hele verden lige nu, mens Donald Trump er præsident. ‘S.W.A.T.’ taler ikke om Donald Trump eller politik, men serien handler om virkelige problemer, der foregår i og omkring landet. Pilotafsnittet (den første afsnit i sæson 1, red.) handler om Black Lives Matter, og der er afsnit om menneskehandel, internetmobning, immigrations-problemer, siger han og fortsætter:
– Så vi viser jer, hvordan mændene og kvinderne i SWAT træner, og hvad de er i stand til. Vi viser også, hvilke taktikker de bruger til at forsvare de uskyldige mennesker. Vi har en sætning i første afsnit, der lyder “SWAT handler ikke om at sparke røv, men om at redde liv”. Når man redder liv, så handler det ikke om farve, køn, religiøs overbevisning, seksuel orientering eller andet. Det handler bare om at beskytte menneskeliv.
LÆS OGSÅ: Shemar Moore vender tilbage til ‘Criminal Minds’
LÆS OGSÅ: Endnu en ‘NCIS’-stjerne med chokbesked: Jeg trækker mig
‘S.W.A.T.’ er baseret på serien af samme navn fra 1975 og filmen fra 2003, og hvis man har været fan af de ting, så kan man roligt se den nye serie også.
– Der er vildt meget action. Det er sindssygt. Vi flyver rundt i helikoptere, kravler op ad bygninger, hopper igennem vinduer, har bil- og motorcykeljagter. Det er ligesom filmen rent actionmæssigt, men serien adskiller sig fra filmen, fordi historierne handler om relevante problemer, der foregår lige nu, fastslår Shemar Moore over for HER&NU.
Viaplay kan du allerede nu se hele den første sæson af ‘S.W.A.T.’, mens den anden sæson har premiere i aften klokken 20:00. Der kommer et nyt afsnit hver fredag aften.
LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Making a Murderer’ vender tilbage med nye afsløringer
LÆS OGSÅ: ‘Modern Family’-skaber afslører: Vigtig karakter dør i den nye sæson