Sheila-Maria vil gerne være med i 'Paradise' igen

Med ‘Paradise Hotel’ og ‘Adam & Eva’ på cv’et er tv-tiden ikke et afsluttet kapitel for den tidligere paradiso.

Adam & Eva, Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 14. marts 2015 kl. 15:50
Tilbage i 2011 festede og spillede Sheila-Maria Lyon Schade på ‘Paradise Hotel’, og inden længe toner hun igen frem på skærmen, når ‘Adam & Eva’ ruller over sendefladen. Sheila-Maria kan godt lide at lave tv, og derfor vil hun ikke afvise at optræde for rullende kameraer, hvis det rigtige tilbud kommer.
– Jeg kunne sagtens finde på at lave mere tv i fremtiden. Der kommer rigtig mange nye og spændende programmer i den kommende tid, som jeg sagtens kunne se mig selv i, fortæller hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sheila-Maria har fået lavet større bryster
LÆS OGSÅ: Sheila-Maria: Hold følelserne udenfor
‘Paradise’ er det ultimative
‘Adam & Eva’ var ikke ligefrem et program for Sheila-Maria, for hendes blufærdighed blev for alvor sat på prøve. ‘Paradie Hotel’ derimod længes hun efter.
– ‘Paradise’ er jo det ultimative, og det kunne jeg sagtens finde på igen. Derudover kunne jeg også godt finde på at deltage i gamle programmer som ‘Kongerne’ og ‘Fristet’ hvis det skulle komme igen, siger Sheila-Maria og lufter sin begejstring for et af de nye programmer:
– Jeg er ret spændt på ‘Det perfekte match’.
LÆS OGSÅ: DAGENS SOMMERSNACK: Sheila-Maria: Aldrig ‘Singleliv’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.