Sheena om ydmygelsen for øjnene af paradisoer: Det var pinligt - Her & Nu

Sheena om ydmygelsen for øjnene af paradisoer: Det var pinligt

‘Paradise’-baben åbner op om, hvordan hun havde det, da Tobias gentagne gange understregede, hvor blank hun var.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. marts 2020 kl. 20:57

I det nyeste afsnit ‘Paradise Hotel’ udspiller en hævnceremoni sig, hvor paradisoerne på skift skal gå ind i det værelse, hvor de deltagere, de vil sende ud af programmet, opholder sig.
Da Sheena vælger at gå ned til Oliver og Tobias, får det Tobias til at tale i meget hård tone til hende, og han beskylder hende igen og igen for at være helt blank.
LÆS OGSÅ: Hvad skete der med Tobias og Sarah efter ‘Paradise’? Nu åbner Tobias op
– Jeg kan sagtens sætte mig ind i at folk har forskellige måde at reagerer på, så til at starte med tænkte jeg bare, det var Tobias’ måde at afreagere på. Men da han fortsatte, tænkte jeg: “Hold nu op Tobias, det er bare pinligt”, siger Sheena om situationen.
Som man kan se i reality-programmet, tager hun de grove kommentarer helt roligt, og det var også sådan, hun følte indeni.
LÆS OGSÅ: Mikkel om mødet i ‘Ex on the Beach’: Amanda burde være single
– Jeg er heldigvis en pige, som ikke tager sådan noget personligt, så derfor var jeg helt rolig. Og så er jeg da også godt klar over ,at jeg på ingen måder er blank. Når det så er sagt, så skal man altid tale pænt til alle mennesker, fortæller ‘Paradise’-baben til Realityportalen.

Forholdet til Tobias i dag

Tobias og Oliver havde mange gange i timerne op til hævnceremonien sagt til Sheena, at hun ville stå bedre, hvis hun beholdt dem inde på hotellet, da hun så ville have en backup. Samtidig ville hun sende en pige ud, hvilket ville gavne hende.
LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf
– De sagde, at jeg var blank, hvis jeg smed to fyre ud, fremfor at smide Silke og Daniel ud. Tobias kunne selvfølgelig ikke se det fra min side, fordi han troede, jeg bare gjorde det hele for Mike’s skyld. Han vidste ikke, at jeg ville spille sammen med Daniel, siger Sheena.
– Jeg havde muligheden for at smide to stærke drenge ud, som stod sammen med deres “kærester”, samtidig med at jeg viste jeg loyalitet overfor Daniel, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om deres venskab: Der er intet tilbage. Overhovedet
I dag er Tobias reaktion fortid. De to paradisoer har det godt med hinanden og kan sagtens snakke sammen.
– Tobias har virkelig undskyldt overfor mig flere gange. Han vidste godt, at han overreagerede og fortrød også meget af det, han fik sagt. Jeg har tilgivet ham 100 procent, da jeg ikke er en person, der bærer nag. Det er mit liv for kort til.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger

Læs mere om