Det vidste du ikke om Sheena og Loco

Sheena og Loco kendte hinanden, før de blev reality-stjerner, og de har et meget tæt venskab.

Af Rikke Lynge - 10. september 2020 kl. 07:25

Sheena Rodriguez fra ‘Paradise Hotel’ og Loco Puriya fra ‘Robinson’ har kendt hinanden i syv år og kender hinanden rigtig godt, derfor var der heller ikke meget betænkningstid, da Loco bad Sheena om at designe logoet til hans nye iværksætterprojekt – en pitabar i hjertet af København.

– Jeg har fået lov at designe logoet, fordi jeg er en af Locos tætte veninder, og han synes, jeg er dygtig indenfor den kreative/kunstneriske verden, fortæller Sheena til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: LISTE: De bedste citater fra ‘Paradise Hotel’

Sheena har designet logoet til Locos nye pitabar ‘Pita Pusher’. (Foto: privat)

Sheena er til daglig i lære som tatovør, og hun har dermed stor erfaring i at designe kreative motiver, som Loco nu har fået stor gavn af med det kreative logo, der viser Loco som ny pitamaker.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen nyder livet i Spanien, og hun er ikke alene

Loco har tidligere haft en burgerrestaurant på Bornholm, så han har i forvejen en masse erfaring i branchen. Ideen med den nye pitabar er dog anderledes.

– Historien bag konceptet er, at vi gerne vil modernisere den klassiske pita, så man kunne have noget andet lækkert, end det man kender fra en almindelig shawarmaoplevelse. Så folk får en rigtig lækker gourmetpita, det mangler vi her i København, fortæller Loco til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er igen single

Loco åbner pitabaren ‘Pita Pusher’ med sin barndomsven Jonas Najjar, og hvornår det bliver muligt at smage de nye gourmet pita er ikke fastlagt.

LÆS OGSÅ: Nadja afslører: Sådan scorede jeg ‘Robinson’-fyr

Læs mere om