Shanne ude af 'Paradise': Derfor vil gruppen hellere have Caroline - Her & Nu

Shanne ude af 'Paradise': Derfor vil gruppen hellere have Caroline

Gruppen havde en god grund til at smide Shanne ud af hotellet i aften.

Af Emilie Holm Egebro - 28. februar 2017 kl. 22:50

Årets første parceremoni på ‘Paradise Hotel’ har netop rullet over skærmen. Til Shannes store overraskelse var det hende, som måtte forlade hotellet, selvom hun havde følt sig sikker på partneren Christian.
Hendes gruppe, bestående af Christian, Simone, Boris, Tanja og Anders, var dog alle enige om, at det var Shanne som måtte vige, så Caroline istedet kunne blive en del af seksmandsgruppen. Og det havde de en helt klar årsag til.
– Tanja og jeg klingede rigtig godt med Caroline, og vi så hende som en stærk spiller, som kunne være en fordel for os at have i gruppen. Hvis Caroline havde splittet et par i den anden gruppe, så havde de bare omrokeret, og så havde Caroline røget, hvilket vi ikke ønskede. Og når så Christian samtidig gerne ville skifte Shanne ud, var det oplagt at gøre, som vi gjorde, fortæller Simone, og Christian fortsætter:
– Jeg stolede ikke på Shanne som partner. Hun var hele tiden ovre at snakke med den anden gruppe, og hun hev mig aldrig til side, så hun og jeg kunne snakke sammen. Jeg tvivlede derfor meget på hende, og derfor ønskede jeg en ny partner. Da Caroline så kom ind, var det oplagt, samtidig med at Tanja og Simone fra min gruppe klingede meget bedre med hende end Shanne.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe scorer chefen
Fortryder valget i dag
På ‘Paradise Hotel’ var der bred enighed om, at det var Shanne, der først skulle forlade hotellet. Simone slår dog fast, at hun i dag ville have håndteret situationen anderledes.
– Shanne er en af dem, som jeg snakker bedst med af de andre paradisoer. Jeg elsker at være i hendes selskab, så jeg fortryder helt klart i dag, at Caroline ikke splittede nogle andre ad. Sådan tror jeg også, at Caroline har det, da hun og Shanne også er gode venner i dag, fortæller Simone,
– Jeg synes også, at Shanne er en super sød pige, og jeg kan virkelig godt lide hende. I forhold til spillet, så fangede hun den bare ikke helt. Hun var også meget fraværende, når vi snakkede sammen i vores gruppe. Det kom til at koste hende pladsen på ‘Paradise’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Shanne efter sviner af Caroline: Jeg blev så skuffet
LÆS OGSÅ: Ny paradiso er tidligere barnestjerne på DR Ramasjang
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har haft sex med to af de fem piger i startcastet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.