Semifinale i 'Popstars': Alaa fejler

En optræden på Crazy Daisy ender ikke, som den talentfulde sanger havde håbet.

Af Mikkeline Andersen - 28. oktober 2014 kl. 17:49

I aften er der semifinale i ‘Popstars’. De fire tilbageværende sangtalenter skal på promotiontur, hvor de blandt andet skal fyre den af på Crazy Daisy i Randers. Men for Alaa bliver det ingen god oplevelse, for han kan ikke høre, hvad han synger i mikrofonen, der skratter, når han tager den tættere til munden.
– Jeg havde tænkt mig at gå ud til alle pigerne på dansegulvet og rive dem rundt, virkelig charmere mig ind og gøre det totalt cool, og de var totalt på til det. Så kommer jeg ind og tager mikrofonen op, og jeg kan overhovedet ikke høre, hvad det er, jeg synger, siger en frustreret Alaa i aftenens afsnit.
Se hele klippet herunder:

Se ‘Popstars’ i aften klokken 21:00 på Kanal 5.
LÆS OGSÅ: ‘Popstars’: Nu skal der laves video
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.