Selvsikker 'For lækker til love'-Simon: Jeg vinder helt sikkert i 'Stjerne Boksning'

Simon er sikker på, at han vinder over sin modstander i ‘Stjerne Boksning’ – uanset hvem han kommer i ringen med.

Af Emilie Holm Egebro - 4. juni 2019 kl. 14:58

Der er ingen tvivl om, at Simon Iversen, der har medvirket i ‘For lækker til love’ og ‘Hård udenpå’ har selvtilliden i orden.
Det gælder også, når det kommer til Geggo og Cengiz’ nyeste projekt, ‘Stjerne Boksning’, hvor Simon er en af de 19 kendisser, der skal kæmpe om 10.000 kroner mod en modstander i samme vægtklasse, når de skal i bokseringen den 7. september.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Derfor laver vi ‘Stjerne Boksning’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Carsten Bang udfordrer bokseren Patrick Nielsen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne
Reality-hunken forventer nemlig at vinde – uanset hvilken modstanden han kommer i ringen sammen med.
– Jeg har fået at vide, at jeg nok skal møde Isac, og han har også kampsportserfaring, så det vil blive en rigtig spændende kamp, hvis det bliver os to i ringen. Jeg håber derfor virkelig, at jeg kommer mod ham. Jeg er dog sikker på, at jeg nok skal vinde, uanset hvem de stiller op mod mig, forklarer Simon selvsikkert til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Simon: Derfor er jeg den perfekte mand
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation
– Jeg har sagt ja til ‘Stjerne Boksning’, fordi jeg interesserer mig rigtig meget for kampsport. Jeg trængte til noget udfordring, da jeg er kørt træt i bodybuilder-livet, så det er en måde at få kickstartet en anden form for træning for mig. Selvom jeg har kampsportserfaring, har jeg aldrig prøvet noget med boksning før, så det er kommet bag på mig, hvor meget fysikken har at sige i boksning, altså hvor meget konditionen spiller ind. Derfor har jeg tænkt mig at køre benhårdt på min kondi. Mit mål er, at jeg den 7. september har fået en rigtig god kondi, så jeg kan sætte min modstander af der, forklarer han.
Se hele interviewet med Simon øverst i artiklen, hvor han også fortæller, hvordan det går med ham og kæresten, Julie. 
LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Da Sidney Lee var med i ‘Singleliv’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Snart kan du se Julie i sit eget program