HOT NEWS: Seks kendte danskere er klar i nyt realityprogram

Seks kendisser har givet sig selv en kæmpe udfordring ved at sige ja til at medvirke i et nyt realityprogram, hvor de blandt andet bliver udsat for sult, smerte og udmattelse.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. august 2021 kl. 11:01

Seks kendte danskere har truffet en vanvittig beslutning: I 12 uger skal de opleve sult, smerter og udmattelse, som de aldrig har prøvet før. Det er nemlig prisen for, at de kan komme i deres livs form.

De seks deltagere er komiker Simon Jul, skuespillerne Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Esben Dalgaard og Anne Louise Hassing samt sangskriver og producer Cutfather. I løbet af 12 uger vil sukkerafhængighed, rødvin og sofahygge blive skiftet ud med et nøje tilrettelagt trænings-og kostforløb, der skal give de seks deltagere muligheden for at opnå deres livs bedste form.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Den er helt gal med Nynne

Det hele kan man følge med i fra 2. september, hvor ’12 Uger i Helvede’ har premiere på discovery+ og Kanal 5. Det skriver Discovery Networks Denmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan få en forsmag på årets Zulu Comedy Galla.

– Den største udfordring for mig har været at undvære sukker. Jeg har altid været vant til at have slik og sukker inden for en armslængde i dagligdagen – i handskerummet, i skuffen på arbejdet – så det har været vildt svært. Og så har det været hårdt at skulle give afkald på sociale arrangementer og samvær med familien, fordi jeg skulle spise noget bestemt på nogle bestemte tidspunkter. Men resultaterne er helt tydelige, og det er så fedt, siger Cutfather om udfordringen.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

’12 Uger i Helvede’ er baseret på det svenske program ‘Den store hälsoresan’, som discovery+ Sverige viste sidste år.

Her i den danske version vil den personlige træner Tor Andersen følge deltagerne tæt under hele forløbet, give sparring og motivere, når det ser allermest sort ud.

Artiklen fortsættes under billedet…

(Foto: Per Arnesen.)

Hos Discovery påpeger de, at programmet handler om mere end bare at komme i form.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’

– Som altid på discovery+ bliver det særdeles underholdende, når vi følger deltagernes indre og ydre rejse mod et sundere jeg. Jeg er overbevist om, at ’12 Uger i Helvede’ vil inspirere seerne og vise, hvor langt man faktisk kan komme, når viljen er der. Og så er det vigtigt at understrege, at programmet også viser, at et sundt liv handler om meget andet end bare en flot krop. Når man er fysisk aktiv, så forbedrer man også sit mentale helbred, og netop den mentale optur er spændende at være tilskuer til, siger Discovery Danmarks programdirektør Pil Gundelach Brandstrup om det nye realityprogram.

’12 Uger i Helvede’ har premiere den 2. september 2021 på discovery+ og Kanal 5.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘X Factor’-stjerne med i ‘Vild med dans’