SEJT! Verdensstjerne bruger Andreas skønhedsprodukter

En af de store kvindelige Hollywoodstjerner er helt pjattet med tv-babens cremeserie.

Af Ritzau - 2. maj 2016 kl. 17:14

Skønhedsdronningen og den tidligere ‘Vild med dans’-vært Andrea Elisabeth Rudolph er svimlende begejstret, efter at Hollywood-skuespillerinden Liv Tyler i et interview med Harper’s Bazaar har afsløret, at hun bruger et af de danske produkter.

(Foto: Sisse Stroyer)

Andrea er stolt over at høre, at selveste Liv Tyler bruger hendes produkter. (Foto: Sisse Stroyer)


– Jeg er ovenud lykkelig og stolt over at læse om dette ikons og smukke kvindes skønhedsrutiner. Tak for at dele det, skønne Liv Tyler, og tak Helena Christensen for at bringe dine venner så fine gaver, skriver Andrea Elisabeth Rudolph på sin Instagram-profil til et billede af skuespillerinden Liv Tyler.
Til sin billedtekst knytter hun blandt andet hashtaggene #superstolt og #sikkeenmandag.
ÆRLIGE Andrea: Jeg gik ned med stress
Andrea Elisabeth Rudolph startede sit crememærke, Ruldolph Care, i 2006. Inden da arbejdede hun blandt andet som “Vild med dans”-vært og som vært på morgenprogrammet “Morgenhyrderne” på Radio 100FM.
Privat har Andrea Elisabeth Rudolph to børn. Datteren Isolde, som hun fik med ekskæresten Jacob Houlind, og sønnen Alfred, som hun har med håndboldkommentatoren Claus Møller Jacobsen.
LÆS OGSÅ: Andreas Bo til Mascha: Din røv er stor
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.