Seernes tv-darling sejrede i Svendborg

‘Badehotellet’ fik to priser.

Af Helle Bill Madsen - 1. september 2022 kl. 6:18

‘Badehotellet’ er ikke bare seernes darling på TV2, men også ved filmprisuddelingen i Svendborg havde publikum valgt ‘Badehotellet’ som årets bedste tv-drama foran andre store serier som ‘Borgen 4’, ‘Dag & Nat’, julekalenderen ‘Kometernes jul’ og den store historiske serie ‘Margrethe den Første’.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Nybyggerne’? Nu forklarer Frederikke

De tre ‘Badehotellet’stjerner Jens Jacob Tychsen, Cecilie Stenspil og Anette Støvelbæk kendt som hr. Weyse, fru Helene og fru Frigh var med på scenen med statuetten, mens den ene af de to hovedforfattere, Hanna Lundblad, holdt takketalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne skal i fængsel

Kyssede sin kollega på scenen

Det var komikeren Mick Øgendahl, som overrakte prisen for Årets danske skuespiller i en dansk TV-dramaserie, og den gik til ‘Badehotellet’s Jens Jacob Tychsen for hans uforlignelige rolle som den excentriske Edward Weyse.

Jens Jacob Tychsen vandt over andre store navne som Mikkel Boe Følsgaard og Sidse Babett Knudsen fra ‘Borgen 4’, Sofie Gråbøl i ‘Dag & Nat’ og Trine Dyrholm i ‘Margrethe Den Første’.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører: Fik intet ud af bryllupsmiddagen

Efter en sommer uden hinanden på ‘Badehotellet’, så mødtes Hr. Weyse og fru Weyse på scenen i Svendborg, og Jens Jacob Tychsen gav Cecilie Stenspil den bryllupsgave, han ikke fik leveret til hendes bryllup med Troels Lyby tidligere på sommeren. En gave, som Jens Jacob garanterede, ville få folks kæber til at ramme gulvet. Et meget langt kys.

Og med meget underdreven beskedenhed, så holdt Jens Jacob aftenens længste, men til gengæld morsomste takketale. Se talen i videoen herunder.