Seernes MGP-vinder raser over jury

Seernes MGP-vinder raser over jury

Anne Gadegaard er slemt skuffet over, at hun ikke vandt det danske Melodi Grand Prix.

Af Louise Vilsbøl - 9. februar 2015 kl. 08:59

Ved lørdagens Melodi Grand Prix måtte seernes og bookmakernes favorit Anne Gadegaard se sig slået på målstregen og tage til takke med en andenplads, mens bandet Anti Social Media og sangen ‘The Way You Are’ løb med sejren.
Men hvis det havde stået til seerne, så havde Anne Gadegaard vundet. Hun fik nemlig 58 point af seerne og kun 40 point af juryens 15 medlemmer, mens vinderne fik 48 point fra seerne og 56 af juryen. Og at juryen endte med at vælge vinderen, er Anne Gadegaard langt fra tilfreds med.
– Jeg må jo indrømme at jeg er skuffet. Skuffet over at det er 15 mennesker i et juryudvalg, der skal bestemme, hvem der skal vinde. Det er første gang nogensinde, at seernes favorit ikke vinder. Jeg synes godt, jeg må være ærgerlig over det, skriver hun på sin blog.
Den er svær at sluge
Og hun udtrykker også utilfredsheden med afgørelsen på sin facebookside.
– Hold k*** jeg må indrømme den er svær at sluge lige nu. Det er mærkeligt at tænke på, at Danmark stemte på mig til at vinde, men det er en jury på 15 mennesker, der afgjorde det. Det er første gang nogensinde, at seernes favorit ikke vinder.
Og hun får bred opbakning blandt både sine fans og andre kendisser. På sin blog udtrykker Mascha Vang også sin skuffelse over, at Anne ikke løb med sejren, ligesom Irina Babenko på sin facebook påpeger, at Anne stadig er den rigtige vinder – Irina afslører desuden, at hun var lige ved at gå i fødsel bare af at heppe på sin favorit.
Hvad mener I? Burde Anne Gadegaard have vundet Melodi Grand Prix? Deltag i afstemningen herunder.

Skulle Anne Gadegaard have vundet Melodi Grand Prix?

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes om graviditet: Frygter kiloene
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.