Seerne har talt: Her er vinderne af 'Paradise Hotel' - Her & Nu

Seerne har talt: Her er vinderne af 'Paradise Hotel'

Der er ingen tvivl om, hvem der er programmets rette vinder(e), hvis man spørger seerne.

Af Louise Vilsbøl - 12. maj 2016 kl. 20:35

Inden længe går det løs, og den 12. vinder af ‘Paradise Hotel’ skal findes. Hvem der vinder årets sæson må vi vente et par timer med at finde ud af, men hvis det var op til jer seere, så var der ingen tvivl om, hvem vinderen var – eller vinderne.
I den afstemning, som vi skød i gang tidligere i dag, hvor vi spurgte, hvem I mener, der skal vinde aftenens finale, vandt Patrick og Michelle med hele 38 procent af stemmerne. På andenpladsen kom Mathias som vinder alene med 30 procent.
LÆS OGSÅ: Angrebsceremoni på ‘Paradise’: Juryen slagter Michelle
På tredjepladsen kommer henholdsvis Mathias og Caroline som par og Patrick som enkeltperson med hver 14 procent af stemmerne. Og de to piger skraber altså bunden med kun 1 procent af stemmerne hver.
Det bliver spændende at se, om paradisoerne er enige med seerne, når den/de helt rigtige vindere skal findes. Se med i aften kl. 22.00 på TV3, og følg med her på Realityportalen.dk, hvor vi live-opdaterer fra finalefesten aftenen igennem.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’: Se de fem vildeste finaler
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Michelle afslører: Sådan er mit og Krudtes forhold i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.