Seerne har talt: Det skal 'X Factor'-deltagerne synge til semifinalen

Seerne har haft indflydelse på de sange, som deltagerne synger i fredagens udgave af ‘X Factor’.

Af Jonas Sand - 19. marts 2015 kl. 17:55

Der er kun fire deltagere tilbage i årets udgave af ‘X Factor’, og de skal som altid alle på scenen på fredag. Men i semifinalen er alt ellers ikke, som det plejer at være. Deltagerne skal synge to sange, og det er seerne, der har været med til at vælge den ene.
Linas eneste deltager, Jógvan, skal på seernes opfordring synge Kings of Leons ’Use Somebody’, mens Lina har valgt færøske Teiturs ’Josephine som hans anden sang.
Unge Emilie Esther kommer på en hård opgave, når hun fremføre to sange af mega-stjerner. Seerne har valgt Ellie Gouldings ’Love Me Like You Do’, mens hun også skal kaste sig over sangen ’FourFiveSeconds’ af Rihanna, Kanye West og Paul McCartney.
LÆS OGSÅ: Hård kritik mod DR: ’X Factor’ er mobning
Dansk til grupperne
Seerne har valgt, at Ivarsson, Bang & Neumann skal fremføre ’The Balcony’ af danske The Rumour Said Fire, mens de også går på scenen med ’Empty Room’ af Arcade Fire.
Seernes valg til Citybois bliver også en dansk sang, når de skal gå en tur i ’Kongens Have’ med TopGunn. De to populære drenge skal også synge ’Belong To The World af The Weeknd.
Alt det kan du se på fredag kl. 20:00 på DR1, hvor ‘X Factor’ også får besøg af Basim, som også giver et nummer.
LÆS OGSÅ: Citybois: Sådan tackler vi fan-hysteriet
LÆS OGSÅ: Efter ‘X Factor’-exit: Lina og Sophia fortsætter samarbejdet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.