Seerne hader 'Robinson'-Gøtte: Truet på livet

Gøtte Fransson er langt fra populær blandt seerne af ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Mikkeline Andersen - 12. oktober 2015 kl. 18:00

Hade-Martin, Hade-Hanne og Klamme-Erik er bare nogle af de personer, der har skullet stå til måls for hadske bemærkninger i ‘Robinson Ekspeditionen’ gennem tiden. Kritiske og hadske kommentarer fra seerne kan være en del af pakken, når man melder sig til et realityprogram, og det er de aktuelle deltagere i programmet blevet advaret om. Alligevel er det kommet som en overraskelse for Gøtte Fransson, hvor kontante seerne er i deres udmeldinger.
– Man truer med at tæve mig, slå mig ihjel eller komme efter mine børn, fordi jeg har været med i et tv-program, fortæller Gøtte til EB og uddyber:
– Nogle har skrevet i private beskeder, at ‘jeg er klam, og jeg er fed. At jeg bare kan vente mig, for jeg kommer til at stå til ansvar for det, jeg har gjort’.
LÆS OGSÅ: Monique afslører: Jeg var glad for at blive sendt hjem
Rammer datteren

Mandag aften er Stefan, som også medvirker i ‘Robinson Ekspeditionen’, og Gøtte samlet med deres datter Emilie for at se programmet på tv. Men for Emilie slutter ‘Robinson Ekspeditionen’ ikke, når rulleteksterne giver sendefladen videre til næste program.
– Vi har en pige på snart 14, der er enormt ked af det. Hun ser mange ting på Facebook, og så taler vi om, at det ikke er mor som person, men det er min rolle. Emilie har været inde og skrive til en; ‘kan du tale ordentligt til min mor’, og der fortsatte personen bare, siger Gøtte.
Gøtte ved godt, at man danner sig et indtryk af deltagerne i programmerne ud fra det, man ser på tv. Det gør hun også selv, men hun understreger, at hun aldrig kunne finde på at svine andre personer til.
LÆS OGSÅ: Mark om ‘Robinson’-exit: Jeg var alene mod Gøtte og Stefan
Et udpluk af kritikken
Når Emilie går ind på Facebook, er det kommentarer som disse, hun bliver mødt af.
Gøtte er simpelthen det mest forfærdelige menneske, jeg nogensinde har hørt på! Magen til tåbelig kvinde skal man lede længe efter. Det, at man som menneske mener, at det er retfærdigt, når ting går udover andre, men skaber sig som en tosse, når det er en selv, det går udover, er svært at have respekt for, står der i en af kommentarerne, mens en anden lyder:
Gøtte siger, hun er voksen, men alligevel ligger hun og tuder og skaber sig og siger: “Hjælp mig Stefan”, fordi hun ikke vandt. Hun er godt nok forfærdelig.
Se billeder af Gøtte i galleriet.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Tina: Jeg har forandret mig siden ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.