Seerne er vilde med 'Gift ved første blik'

Seerne strømmer til DR’s kærlighedseksperiment.

Gift ved første blik
Af Mikkeline Andersen - 4. november 2014 kl. 16:20

Den første sæson af ‘Gift ved første blik’ havde i gennemsnit 157.000 seere per afsnit. Dengang blev kærlighedseksperimentet vist på DR3, men det er slut. Anden sæson af programmet er nemlig flyttet til DR1, og det har vist sig at være et klogt træk – seertallet er eksploderet.
Sæsonpremieren havde hele 838.000 seere og blev det 9. mest sete program på alle kanaler i uge 43. Ved de fleste programmer daler seertallet en anelse efter premieren, men det var ikke tilfældet med ‘Gift ved første blik’. Andet afsnit blev set af 978.000 og blev ugens 4. mest sete program på alle kanaler.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’: Her er parrene
Slår EM-kvalifikationskampen
Med knap en million seere er det kun ‘1864’ og ‘Vild med dans’, der trækker flere seere end ‘Gift ved første blik’. Serien slår også TV2’s dramaserie ‘Dicte’, der blev set af 867.000 personer.
Også det mandlige håndboldlandshold blev spillet ud af banen, da deres EM-kvalifikationskampe mod Bosnien og Litauen også havde færre seere end DR1’s succes, ‘Gift ved første blik’. De to kampe blev set af henholdsvis 799.000 og 687.000.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine: Derfor er jeg med
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.