Seebach investerer: Går digitale veje - Her & Nu

Seebach investerer: Går digitale veje

Sangeren har kastet sig over en helt ny genre.

Af Nikolaj Vraa - 26. januar 2019 kl. 20:55

Det er ikke kun de store musiknavne, der kan fylde de danske arenaer. Også eSport trækker masser af publikum. FC København og Nordisk Film er gået sammen om holdet North, som de vil bruge et tocifret millionbeløb på at udvikle.
Og nu investerer Rasmus Seebach sammen med sin bror Nicolai og manageren Nicolaj Bundesen i en af Danmarks største eSportsvirksomheder, HYDR eSport i Søborg.
LÆS OGSÅ: WOW! Pengene fosser ind hos Rasmus Seebach

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Mark og Nicki give den gas med ‘Big Brother’-versionen af Rasmus Seebach-hittet ‘Olivia’.

LÆS OGSÅ: Kostede 4,6 millioner kroner: Christopher køber vild gave til sin lillebror
– Vi har længe været i dialog med folkene bag og mødt et sympatisk og professionelt hold, der knokler hårdt hver dag for at skabe de bedst mulige rammer for landets eSportsudøvere i deres center i Søborg, fortæller Nicolaj Bundesen til HER&NU.
Prisen er en hemmelighed, men trekløveret forklarer, at det primært er det menneskelige aspekt, de finder tiltalende.
– I eSport skelner man hverken mellem køn, handikap, alder eller andet, hvilket vi finder meget inspirerende. Vi håber at kunne åbne en masse eSportscentre i årene, der kommer, og at vi måske kan bidrage med nogle af de erfaringer, vi har gjort os fra musikbranchen, til at skabe de bedste rammer for alle, siger Nicolaj Bundesen.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner indtager ny ‘Tinka’-julekalender