Sean afslører: Trine vidste, at jeg ville vælge Tine

Det kom alligevel ikke helt som en chok for Trine, at Sean i aftenens afsnit valgte sin partner fra til fordel for hotellets nye pige, Tine.

Af Louise Andersen - 8. marts 2018 kl. 22:42

I aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ skal Trine og hotellets nye pige, Tine, dyste i popularitet. Populariteten måles i, hvem af de to, der kan få flest følgere.
De fleste vælger, ikke overraskende, at følge Trine. Dét, der overrasker, er, at Trines tidligere partner, Sean, er meget i tvivl om, hvem han skal vælge – og i sidste ende vælger han at følge Tine.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Miss Paradise-vinder er gravid
– Jeg gør det både af taktiske årsager, men også fordi jeg mener, at Tine skal have en chance. Folk vælger at følge Trine, fordi de kender hende. Jeg synes, at det var tarveligt at holde Tine ude, så det er derfor, jeg stiller mig bag hende. Og så ville jeg også drage fordel af det, hvis hun pludselig fik en magt, fortæller Sean til Realityportalen.dk.
I programmet er Trine ret frustreret over, at Sean ikke vælger hende med det samme. Noget tyder dog på, at det er spil for galleriet, for Sean afslører, at Trine rent faktisk var meget bevidst om, hvad han ville gøre.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Derfor fortryder jeg ikke onani på tv
– Jeg var ikke bange for, at Trine ville blive sur. Jeg stoler på Trine, og så stoler jeg på Mathias. Mathias havde snakket med Trine, for han kunne godt se, hvorfor jeg valgte, som jeg valgte. Og uden, at der var nogen, der vidste det, så havde jeg faktisk snakket med Trine, så hun vidste godt, at jeg ville vælge Tine, fortæller Sean og fortsætter:
– Trine forstod godt min beslutning, og jeg gik forbi hende, hvor jeg sagde: “Du er med på, hvad der sker”, og det sagde hun ja til.
Vi får ikke at vide, hvilken betydning det får for Tine og Trine at være henholdsvis mindst og mest populær, men mon ikke vi får svar på netop dét, når ‘Paradise Hotel’ sendes igen på tirsdag klokken 22.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Linse om flytningen til Spanien: Sådan reagerede Geggo