SE VIDEOEN: Rikke Gøransson havde sin tv debut som 6-årig

Rikke Gøransson var på tv lang tid før ‘Paradise Hotel’.

Af Rikke Lynge - 28. august 2021 kl. 12:55

Tv-vært Rikke Gøransson blev kendt, da hun i 2007 deltog i den tredje sæson af ‘Paradise Hotel’. Året efter blev hun selv vært for programmet og har været det siden – dog med undtagelse af sæson 18, som har premiere den 21. september, hvor Olivia Salo og Emil Olsen er værter.

Da Rikke medvirkede i ‘Paradise Hotel’, var det dog ikke første gang, hun var på tv. Allerede som seksårig var den smilende værtinde på live tv.

LÆS OGSÅ: WHAT! Rikke Gøransson kommer med chokerende udmelding

– Jeg havde vundet en Melodi Grand Prix konkurrence med den episke “I Will always love you”. Whitney skulle give koncert i Danmark, men måtte aflyse. TV-syd hørte om en flok 6 årige fra Vejle, og så stod vi lige pludselig der og skulle performe LIVE, skriver Rikke til et opslag på Instagram, hvor hun viser videoen fra dengang.

– Meget er sket siden, men altså her startede det jo nok – det med at performe og kunne lide det. Min mor lærte mig i øvrigt hvert et ord på engelsk og trænede mig i mange uger, skriver tv-værten fortsat.

LÆS OGSÅ: Realitybabe efter stort vægttab: Nu skal brysterne laves

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson)

Videoen blev vist til Rikkes 30 års fødselsdag, hvilket er fem år siden, men det bliver aldrig kedeligt med et tilbageblik til dengang det hele startede.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-stjerne i krise: Jeg har ikke længere kontakt med nogle venner

Læs mere om