SE VIDEOEN: ‘Paradise’-Zilas synger kirkesang

‘Paradise’-stjernen Zilas er lidt af et multitalent.

Af Cecilie Løwert - 4. juni 2022 kl. 10:55

Når man tænker på ‘Paradise’, er det måske ikke kirkesang og en uddannelse i latin på universitetet, de fleste tænker på.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki: Viser nuttet datter

Men de tanker kan du godt begynde at få nu. For en af årets deltagere, 20-årige Zilas er nemlig noget af et multitalent.

I Realityportalens nye program ‘Realityhjørnet’, fortæller Zilas, at han til dagligt er kirkesanger. Og derfor fik Realityportalen ham også til at give en lille koncert. Du kan høre Zilas’ smukke stemme og se Jeppe og Dolkens vilde reaktion i videoen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Linse om familiestrid: Beskederne er fremprovokeret

Udover kirkesang læser Zilas latin på Københavns Universitet og er ‘Heels’¨-danser, som betyder, at han er dygtig til at danse i meget høje hæle.

‘Paradise’-stjernen har allerede har gjort sig bemærket i de første uger på hotellet. Forleden kunne seerne overvære en dybtfølte samtale mellem ham og Damien, der afslørede en stor hemmlighed. Men han har også allerede vist, at han kan spille det famøse spil på hotellet.

LÆS OGSÅ: Kendte danskere i den gode sags tjeneste: Kræft er ikke for børn

Hvis du vil høre mere om Zilas’ oplever i ‘Paradise’, så kan du se andet afsnit af ‘Realityhjørnet med Jeppe og Dolken’ lige her.

LÆS OGSÅ: Philip og Kasper forklarer: Derfor fik Fie ikke en rose