SE VIDEOEN: 'Mig og min mor'-stjerne viser kæresten frem

Victoriah Bech er i fuld gang med at udleve drømmen om det fede liv i Los Angeles.

Mig og min mor
Af Mikkeline Andersen - 19. august 2015 kl. 8:57

I den første sæson af ‘Mig og min mor’ kunne man følge Victoriah Bech og mor Zanne. Victoriah drømte dengang om at rejse til Los Angeles og leve livet som sanger, og mor Zanne støttede sin datter 110 procent.
I dag lever Victoriah den drøm. For ‘Mig og min mor’-stjernen bor til daglig i LA, hvor hun har fuld fokus på sin sangkarriere, blog og webshop. Mor Zanne arbejder stadig som manager for sin datter, så lidt er, som det plejer at være.
Men det er ikke kun, når det gælder Victoriahs karriere, at lykken tilsmiler hende. ‘Mig og min mor’-datteren har nemlig fået en kæreste, som du kan se i videoen herunder og samtidig få et indblik i Victoriahs vilde liv i LA.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Victoriah: I kirke med Justin Bieber
Se videoen her:

LÆS OGSÅ: Mor-Zanne: Jeg har forbudt Victoriah at gå i skole
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.