Se videoen af det dramatiske 'Teen Mom'-slagsmål - Her & Nu

Se videoen af det dramatiske 'Teen Mom'-slagsmål

Der var drama, da den seneste sæson af ‘Teen Mom OG’ skulle afsluttes med et talkshow.

Af Jonas Sand - 27. januar 2017 kl. 17:55

Det er ikke sjældent, at der er drama i ‘Teen Mom’, men tilbage i oktober var der lidt mere drama end normalt, da de fire ‘Teen Mom OG’-piger mødtes til det traditionsrige talkshowprogram, der afslutter sæsonen.
Her startede Farrah Abraham og kæresten Simon Saran et større drama, da de på scenen kaldte Amber Portwoods forlovede, Matt Baier, for pædofil. Det ville Amber ikke finde sig i, så hun stormede scenen og svinede ‘Teen Mom’-kollegaen til.
Det hele resulterede i et større slagsmål, da Farrahs far, Michael Abraham, blandede sig for at forsvare datteren, efter Amber slog ud efter hende. Siden kom Matt Baier selv på scenen, og efter lidt tumult kastede han Michael ud blandt publikum.
LÆS OGSÅ: Stort drama: ‘Teen Mom’-deltagere i slagsmål under optagelser
Amber raser mod MTV
Hele episoden blev fanget på video og afsnittet er for nylig blevet vist på dansk tv. Umiddelbart efter episoden blev vist i USA, var Amber Portwood rasende på MTV, der ifølge hende klippede det meste af det fra for at få dem til at se skyldige ud.
– Fuck MTV. Det klippede halvdelen fra. De viste ikke, at Michael var helt oppe i mit ansigt og kaldte mig en kælling. Det var derfor, Matt kom ud, og så satte Michael sine hænder op i ansigtet på ham først. Hvis jeg virkelig ville slå hende, så havde jeg gjort det, skrev hun på Twitter.
– Otte år (som deltager i ‘Teen Mom, red.) og så er det det her, jeg får. Jeg har arbejdet for hårdt til at finde mig i det lort her. Jeg har ingen respekt for dem, fortsatte hun og slog fast, at man aldrig bør kalde andre mennesker pædofile for sjov.
Siden tog Amber skridtet videre og meldte ud, at hun var færdig med at deltage i MTV-programmet, inden hun dog trak lidt i land igen. Det vides dog stadig ikke, om hun har planer om at medvirke i fremtiden.
LÆS OGSÅ: Efter slagsmål: Dramaet fortsætter mellem ‘Teen Mom’-deltagerne
Farrah: MTV frygter sagsanlæg
De andre deltagere har gjort det klart, hvem de støtter i sagen. Både Maci Bookout og Catelynn Lowell slog efterfølgende fast, at de stod bag Amber Portwood, og da de tre piger efterfølgende var på scenen sammen, tog de deres mikrofoner af og gjorde det klart, at de skred.
De tre deltagere var utilfredse over, at Farrah Abraham ikke behøvede at være til de efterfølgende dele af talkshowet, som ellers er en del af kontrakten.
– Jeg blev ikke tvunget til at deltage i resten af talkshowet eller specialprogrammet på grund af Ambers kriminelle handling. MTV’s advokater har sagt, at jeg aldrig mere behøver arbejde sammen med Maci, Catelynn eller Amber, fortæller hun til US Weekly og slår fast, at kanalen frygter sagsanlæg fra Farrahs far, der kom til skade.
– MTV dækker udgifterne til at reparere min fars høreapparater samt alle hans skader på ben og andre regninger, som min fars advokater bad om, fordi MTV vidste, at de satte min familie sammen med kriminelle og startede et slagsmål. MTV forsøger at holde min far glad for at håbe på, at han ikke lægger sag an, selv om han i den grad har ret til det.
Mens det er sikkert, at der kommer minimum én sæson mere af ‘Teen Mom OG’, er det altså langt fra sikkert, at der kommer et talkshow-afsnit næste år.
Herunder kan du se episoden, der for nylig er blevet vist på dansk tv:

LÆS OGSÅ: Ni hemmelige børn, stofmisbrug og pædofili: ‘Teen Mom’-stjerne taler ud i ny bog 
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.