SE VIDEOEN: 'Beverly Hills-stjernes søn giver den gas som wrestler - Her & Nu

SE VIDEOEN: 'Beverly Hills-stjernes søn giver den gas som wrestler

Tv-stjernen var i weekenden på plads blandt tilskuerne, da sønnen var i aktion.

Af Jonas Sand - 19. januar 2017 kl. 16:25

Luke Perry fik mange fans og erobrede mange pigehjerter, mens han i 1990’erne kunne opleves på tv-skærmen som Dylan McKay i ‘Beverly Hills 90210’. Og nu er det måske snart hans søn, der bliver et kendt ansigt.
Det tyder nemlig på, at sønnen Nate Coy har arvet farens talent for skuespil – selv om han dog vælger at at bruge det på en lidt mere voldelig måde. Han har nemlig gang i en spirende karriere som wrestler.
LÆS OGSÅ: Her er ‘Beverly Hills’-stjernerne i dag
19-årige Nate Coy – der i wrestlingverdenen går under navnet Jungle Boy – var lørdag aften i kamp i forbindelse med Underground Empire Wrestlings show ‘F*ck the World 3’. Det skriver Pro Wrestling Sheet.
Her fulgte ‘Beverly Hills’-stjernen Luke Perry godt med fra tilskuerpladserne, mens han også havde travlt med at filme showet med sin mobiltelefon. Det viser en video, som mediet har optaget under showet.
Herunder kan du se videoen fra showet, hvor Luke Perry holder øje med, hvordan Jungle Boy – der er den langhårede af de to – gør det:

LÆS OGSÅ: Eks-manager: ‘Beverly Hills’-stjerne er ikke for syg af kræft
LÆS OGSÅ: AV, AV, AV: Beverly Hills-diva i kæmpegæld
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.