Se tatovering: 'Paradise'-Cain hylder sin afdøde bedste ven - Her & Nu

Se tatovering: 'Paradise'-Cain hylder sin afdøde bedste ven

En af årets nye paradisoer har en tatovering på brystet, som symboliserer noget helt særligt.

Af Emilie Holm Egebro - 13. marts 2016 kl. 11:50

Man skulle næsten tro, at det er blevet et krav at skulle have en tatovering for at medvirke i ‘Paradise Hotel’. Og det er bestemt også de færreste af dette års paradisoer, der ikke har været under nålen. En af de tatoverede deltagere er Randers-fyren Cain, som blandt andet har tatoveret ‘Plet’ på det ene bryst.
– Da jeg var lille, havde jeg hunden Plet, som blev 15 år, og det var min bedste ven i min barndom. Så jeg blev ret ked af det, da han døde, og så fik jeg tatoveret hans navn. Vi har sågar også fået ham begravet hjemme i mine forældres have, så han vil altid være der, forklarer Cain om en af hans tatoveringer.
– Men nu vil jeg faktisk have dækket det over med en tatovering af forbogstaverne på mine brødre og jeg. Nu er jeg ligesom kommet over den tid med Plet, så jeg skal have hele brystet tatoveret over med noget andet inden længe, fortsætter han dog bagefter.
Se billedet af Cains Plet-tatovering øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: ‘Paradise Hotel’ bliver vildere end nogensinde før
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvilken ny ‘Paradise’-fyr er den hotteste?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.