'Robinson'-par udskyder brylluppet - Her & Nu

'Robinson'-par udskyder brylluppet

Bryllupsklokkerne kommer alligevel ikke til at ringe næste sommer.

Af Emilie Holm Egebro - 26. november 2018 kl. 20:58

Da ‘Robinson Ekspeditionen’ rullede over skærmen i 2016, blev det 39-årige Henrik Andersen, der løb med sejren og den halve million. Henrik fik dog mere ud af sin deltagelse end det, idet han også fandt kærligheden under programmet, nemlig den 25-årige Liza Pedersen. 
LÆS OGSÅ: Gravid ‘Robinson’-babe: Så meget har jeg taget på
SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand
I julen sidste år blev det endnu mere seriøst mellem parret, da Henrik på en ferie til Thailand valgte at gå på knæ for Liza og spørge, om hun ville gifte sig med ham. Heldigvis blev det et rungende ja fra Liza. Efterfølgende besluttede parret sig også for at investere i et hus sammen i Solrød Strand, som de nu er i fuld gang med at renovere, så det kan blive helt klar engang i det nye år.
Planen var, at det store bryllup skulle stå mellem ‘Robinson’-parret i sommeren 2019, men sådan bliver det ikke:
– Brylluppet er udsat til 2020, da vi har en rund fødselsdag og konfirmation til næste sommer, så der var meget at se til i forvejen. Men vi tænker, at det er rart med lidt at glæde sig til, forklarer Liza til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Efter Statsforvaltningen: Sådan går det med Mark og Monique

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus


LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri
– Vi er stadig i fuld sving med huset, og vi nærmer os da et mål. Der går dog stadig lidt tid, fortæller hun om byggeprojektet.
Liza har tidligere fortalt, at både hun og Henrik gerne vil gå all in til brylluppet, så det bliver en stor fest, når den tid kommer. Parret har også allerede fået kirken på plads, nemlig Holmens Kirke i København.
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet