Paris Hilton opfordrer danskerne til at se 'Paradise Hotel 2013'

I aften klokken 22.00 går den 9. sæson af ‘Paradise Hote’l i luften på TV3, hvor vært Rikke Gøransson giver deltagerne en kæmpe overraskelse, da hun sender celebrity-dronningen Paris Hilton ind på hotellet for at danne parrene.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 14. januar 2013 kl. 18:01

Paris Hilton lagde i går et tweet ud til sine knap 10 millioner followers med en direkte opfordring til sine danske fans om at se premieren i aften, skriver TV3 i dag i en pressemeddelese.
I premiereafsnittet i aften er der spænding fra første sekund, for deltagerne er alt andet end forberedt på at stå ansigt til ansigt med den amerikanske celebrity.
LÆS OGSÅ: Camilla om sin ‘Paradise’-kæreste: Han er en flot fyr
Særligt én af drengene er overvældet over at møde sin ultimative drømmekvinde i virkeligheden, mens en anden tager det mere afslappet og sågar ender med at moone verdensstjernen. Paris hjælper parrene sammen og er fortvivlet over at skulle sende én skuffet fyr på Solo-værelset.
Første aften på Paradise Hotel byder på masser af fest, bagvaskelse – og så har Paris i den grad ramt plet med et af parrene, hvor der allerede er flirt og kælerier under lagnerne.
Se med i aften, når første afsnit af ‘Paradise’ går i luften på TV3 klokken 22.00
LÆS OGSÅ: Se billederne fra snigpremieren på PH2013
LÆS OGSÅ: Diva-Maria indtager ‘Paradise Hotel 2013′
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.