Se de pinlige minder: 'Klovn' er tilbage

Så er det i aften, at den helt nye sæson ‘Klovn’ ruller over skærmen.

Af Kurt Stjernholm Riisberg - 12. august 2018 kl. 20:55

Serien ‘Klovn’ havde premiere 7. februar 2005, og der gik ikke mange minutter, før adskillige tv-seere pludselig skulle ud i køkkenet og brygge kaffe – ikke fordi de havde behov for kaffe, men de måtte simpelthen have en pause fra pinlighederne.
For Frank Hvam og Casper Christensens vanvittige påfund, uheldige oplevelser og fornærmende adfærd var hård kost for mange. Det hedder sig, at mange læger fik ekstra travlt de følgende uger, fordi der var så mange danskeres tæer, der skulle rettes ud.
Men ‘Klovn’ blev en så elsket tv-serie, at den kørte frem til 27. april 2009, og i henholdsvis 2010 og 2015 fik filmen ‘Klovn – The Movie’ og ‘Klovn Forever’ biografpremiere.
LÆS OGSÅ: Her er Casper Christensens nye celebre kone i Klovn
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle kendisserne på årets Smukfest
Mandag aften er Frank og Casper tilbage med en ny sæson af tv-serien. Det fejrer vi med et mindealbum over nogle af de pinligste scener fra ‘Klovn’.
Nye seere kan begynde at krumme tæer her! Se eller gense blot klippene nedenfor.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere taler ud: Derfor er vi uvenner
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde taler ud efter bruddet
Flaget lugter
Under ferien på Bornholm står Frank, Mia, Casper og Iben og synger med på ‘Kong Christian’ sammen med de lokale, mens dannebrog bliver hejst. Pludselig kan man se nogle store brune pletter på flaget, som straks pilles ned igen. En af bornholmerne konstaterer, at flaget lugter af lort. Og så må Frank gå til bekendelse:
– Så kan det godt være, det er mig, der er kommet til at tørre numse i det.
Se klippet HER!
LÆS OGSÅ: Linse stopper samarbejdet: Fremtids-Peter
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
Det fede svin
Det er egentlig Casper, der råber ”fede svin” efter en lidt for langsom mand på golfbanen, men det går ud over Frank, da han senere skal have hjælp til at finde nogle brædder i et byggemarked. Det er nemlig lige præcis her, det ”fede svin” er ansat.
Se klippet HER!
LÆS OGSÅ: Sarah Louise søger hjælp til familieproblemer
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet gift i al hemmelighed
Kattebakken
Frank er så sød at passe Mias delikatesseforretning, men han kan ikke holde fingrene fra godterne. Det får han ondt i maven af, og når en mand skal, så skal han altså. Desværre er wc’et i stykker, så Frank benytter i stedet en kattebakke med grus i. Det bliver opdaget, og det hele ender som noget af en lorteoplevelse for Frank.
Se klippet HER!
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter massiv modvind: Derfor er jeg stadig med i ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Mascha overfor svær beslutning: Tænker næsten ikke på andet
Indiana Frank
Det er en stor ting for Frank at få en Indiana Jones-pisk af Mia i julegave, og han går straks i gang med at afprøve den. Desværre har han glemt, at Piverts hjerneskadede kone, Bodil, sidder i stuen, og efter adskillige sving med pisken opdager Frank, at han har pisket Bodil til stribet flæsk. Hans idé med at kamuflere striberne i hendes ansigt med et nisseskæg er ikke nogen holdbar løsning.
Se klippet HER!
LÆS OGSÅ: Stor ‘Robinson’-bombe bekræftet: Her er premieredatoen
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Surt show
Frank har bemærket, at Mia har problemer med sur lugt forneden, og det fortæller han Casper. Under et besøg hos Frank siger Casper til Mia, at han skal hilse fra Iben og sige, at ”hvis man har lidt sur skede, så brug Vivag”. Da Casper er gået, er Mia rasende og spørger Frank, hvor mange han har fortalt om hendes intime problem, og Frank kan berolige hende med, at han kun har sagt det til Casper … og Jimmy Jørgensen, Lille Christian og Alexander Kølpin. Og så er Mia ikke kun sur forneden, men over det hele.
Se klippet HER!
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen
LÆS OGSÅ: Mascha Vangs datter bliver filmstjerne