Se 'Paradise'-Patricks vilde tatovering

Den hotte paradiso har igen været under nålen – og nu er hans store rygtatovering blevet færdig.

Af Emilie Holm Egebro - 4. oktober 2015 kl. 16:12

Den veltrænede Patrick Brylov fra årets ‘Paradise Hotel’ har aldrig skjult, at han er yderst glad for tatoveringer. På hotellet så vi ham ofte lufte sin tatoverede krop, der sidenhen har fået endnu flere kunstværker på sig.
– Efter jeg fik lavet min anden arm i samme tema som den første, så ville jeg gerne have lavet brystet. Men så snart jeg fik set designet til ryggen, så vidste jeg med det samme, at det var det næste projekt, forklarer Patrick, der netop har fået lavet rygtatoveringen færdig. Han fortsætter:
– Jeg er på ingen måde religiøs, men jeg kan bare super godt lide figurerne og de detaljer, der i i de religiøse symboler. Det er derfor, jeg netop har valgt dette motiv. Jeg er super tilfreds med resultatet. Jeg elsker alle mine tatoveringer, og ryggen er ingen undtagelse. Det har været et kanon projekt og forløb.
LÆS OGSÅ: HOT: Se paradisoernes tattoos
Mange smertefulde timer
Patrick har brugt mellem 22 og 26 timer under nålen, hvilket siger noget om, at det bestemt heller ikke har været et billigt projekt. Det generer ham dog ikke.
– Prisen kan jeg ikke huske, men det er ikke billigt at blive tatoveret!  For mig er det dog en investering, da det er en del af mig resten af livet – og det kan man ikke putte en pris på, forklarer paradisoen og tilføjer:
– Det skal så lige siges, at ryggen uden tvivl er det mest smertefulde sted, som jeg har oplevet at blive tatoveret so far, men det er en del af oplevelsen, som man må tage med.
For Patrick er det vigtigt at gøre de ting, som man føler for lige nu og her. Han bekymrer sig derfor ikke om, hvorvidt han om 20 år har et andet forhold til tatoveringer.
Se alle billederne af udviklingen af Patricks rygtatovering øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Paradise’-Patrick: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser