Sarah Tiedt i VILD forvandling: Nu får hendes video stor opmærksomhed

Sarah har et stærkt og ærligt budskab i en ny mini-dokumentar, hvor hun indrømmer, at hun var ude på et helt forkert spor, hvor hun ikke ville lytte til nogen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. juni 2020 kl. 14:55

Hun har været blandt de førende reality-stjerner, når det gælder kosmetiske indgreb, og hvis 25-årige Sarah Tiedt selv skal sige det, så kom hun så langt ud, at resultaterne blev grimme. Men det kunne hun ikke selv se, for reality-stjernen havde set sig helt blind på sit udseende, der pludselig ikke kunne blive kunstigt nok.

LÆS OGSÅ: Caroline om at onanere på tv: Jeg mærker stadig konsekvenserne af min deltagelse i reality

Baben, der var med i ‘Paradise Hotel’ i 2019, har både fået lavet læber, bryster og numseoperationen Brasilian Butt Lift. Hun fik fillers i sine læber første gang, da hun var 18 år. Derudover har hun fået tatoveret sine øjenbryn.

Men i begyndelsen af maj fortalte Sarah, at hun var nået til et punkt i livet, hvor hun ønskede et mere naturligt look. Derfor fik hun fjernet alt fillers i læberne og samtidig laser-fjernet de tatoverede øjenbryn.

LÆS OGSÅ: Casper Balo kom aldrig tilbage på ‘Paradise Hotel’: Produktionen fejlede

Hvordan hun nåede til det punkt, hvor hun kunne se, at læberne var blevet så fyldige, at det ikke var pænt, fortæller Sarah om i en minidokumentar, som man lige nu kan se på TV 2 ECHO. Her fortæller hun også, at hun var helt ligeglad med, hvad andre sagde om hendes udseende.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Anna og Oliver havde et godt øje til hinanden inden ‘Paradise Hotel’

Vigtigt budskab og stor respekt

Mini-dokumentaren varer blot 2 minutter og 26 sekunder, men den giver et klart billede af, hvordan Sarah så ud inden de mange kosmetiske indgreb, og hvordan hun endte med at se ud. Den har fået en masse positiv respons og stor respekt fra alle dem, der har været ind og se den.

– Det har været mega dejlig med jeres opbakning og støtte, siger Sarah, der har modtaget mange beskeder med rosende ord fra sin over 150.000 følgere.

LÆS OGSÅ: Linse efter at have kysset sin hund: Har levende parasitter i kroppen

Sarah forklarer overfor Realityportalen, at hun med videoen ikke ønsker at opfordre nogen til at få et naturligt look, og at hun også står ved, at hun ikke selv er 100 procent naturlig. Men hun ønsker, at man skal se ud på den måde, man har det bedst med. Men at man skal passe på med overdrivelse og at blive blind, og derfor er videoen en form for advarsel.

–  Jeg står ved, at mine indgreb i ansigtet har haft ødelagt mit udseende, fordi jeg så mig blind på indgrebene, siger hun.

Budskabet deler hun også på sin egen Instagram-profil.

– Prøv at holde øje med, hvornår nok er nok. Lyt til dine veninder og forældre. For de siger jo aldrig noget i en ond mening. Jeg har lært af mine fejl, og jeg har netop været den, der ikke har lyttet til folk, siger Sarah i sin story.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trodser myndighederne: Rejser til Cypern

Se videoen på TV 2 ECHO’s Instagram-profil.

 

View this post on Instagram

 

Realitystjernen @sarahtiedt har fyldt sig med fillers – nu vil hun tilbage til sit naturlige udseende.

A post shared by TV 2 ECHO (@tv2echo) on

Læs mere om