Se Martinnas SMUKKE graviditetsbilleder

Martinna har fået taget de smukkeste graviditetsbilleder, selvom hun ikke er vild med sin egen krop.

Af Louise Vilsbøl - 16. september 2016 kl. 10:37

Inden længe bliver Cellina Martinna fra ‘De unge mødre’ mor til to, når sønnen Elliot kommer til verden, og Milan på 2,5 år bliver storebror. Men inden den lille familie vokser, var det vigtigt for den unge mor at få foreviget tiden som gravid, og hun var ikke i tvivl om, hvem der skulle stå for den opgave.
– Da jeg var gravid med Milan, fik jeg også taget billeder af Medine fra ‘Little Angels by Medine’, og selvfølgelig skulle jeg også det denne gang. Det er nemlig sådan med Medines billeder, at hun virkelig kan trylle og skabe magi. Jeg vil sige, at det faktisk næsten er umuligt at tage billeder af mig lige nu, som jeg rent faktisk er tilfreds med. Men det formår hun sgu, skriver Martinna på sin blog, og hun uddyber overfor Realityportalen:
– Det betyder meget for mig at have sådan nogle smukke billeder fra min graviditet. Medine er sindssyg dygtig til at skabe smukke og unikke billeder, og jeg vil elske at kigge tilbage på dem og mindes tiden med Elliot i maven.
De smukke billeder, som kan ses i galleriet øverst i artiklen, er taget i tråd med billederne fra Martinnas første graviditet i en solopgang, og den unge mor har sågar den samme kjole på på begge fotos.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna i chok: Sønnen hentet af ambulance
Jeg er vildt selvkritisk
Men det er ikke en nem opgave, fotografen er kommet på, erkender Martinna, som har taget 20 kilo på i sin graviditet og har det svært med sin krop.
– Alle, som kender mig, ved, at jeg er helt vildt selvkritisk, og specielt når jeg er gravid.  Jeg er desværre ikke en af dem, som elsker at være gravid – tværtimod. Jeg elsker det lille liv, som er skabt inde i mig, og jeg er dybt taknemmelig. Men når det kommer til den udvikling, min krop tager, er jeg virkelig ikke fan, skriver hun ærligt på bloggen.
Martinna er dog ikke i tvivl om, at lille Elliot er graviditeten, alle generne og kropsforandringerne værd, ligesom Milan var det. Men hun glæder sig til, at hun ikke længere er gravid, men i stedet er mor til to.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører: Sådan mødte jeg Mikkel
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Folk kender mig slet ikke
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.