SE VIDEOEN: Så vildt var Remees frieri til Mathilde

Nu får seerne lov til at se, hvordan Remee friede til kæresten.

Af Jonas Sand - 12. marts 2019 kl. 13:59

I slutningen af 2017 gik Remee på knæ for kæresten Mathilde Gøhler og friede til hende foran parrets datter, Kenya, og en lang række gæster ved den tidligere ‘X Factor’-dommers 43-års fødselsdagsfest.
Hele frieriet, der indeholdt en smuk tale og et stort kor, kan i aften ses i Kanal 5-serien ‘Remee & Mathilde’. Og her får seerne et indblik i parrets tanker før, under og efter frieriet.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommeren vil ikke giftes i kirken
LÆS OGSÅ: Remee fik en hård start på livet som far
– Jeg anede ikke, hvad jeg skulle sige eller noget som helst, siger Remee, mens Mathilde fortæller, at hun godt kunne mærke, at han var nervøs.
– Da han rejste sig op, der kunne jeg bare høre på hans stemme, at han faktisk var nervøs. Og så tænkte jeg bare: “Hvad er du egentlig så nervøs over?”.
Det tog dog ikke lang tid, før det gik op for Mathilde, hvad der egentlig skete, og så fik tårerne også frit løb under frieriet – der til stor morskab for parret og gæsterne blev afbrudt af datteren Kenyas lyst til pommes frites.
LÆS OGSÅ: Remee overvåger sin datter på natklub
LÆS OGSÅ: Remee taler ud om sin store fiasko
Herunder kan du se hele det romantiske frieri, inden du kan se hele afsnittet af ‘Remee & Mathilde’ i aften klokken 20:00 på Kanal 5 eller allerede nu på Dplay:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne indrømmer: Jeg røg hash hver dag
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand