SE KLIPPET: Geggo har smertefulde veer

Veerne er lige op over, og Geggo og Cengiz tager afsted mod Hvidovre Hospital, men de er bekymret for, om de bliver sendt hjem igen.

Af Rikke Lynge - 24. september 2020 kl. 09:01

I dagens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ kommer Geggo og Cengiz’ datter Sia til verden, og seerne kommer helt tæt på og følger Geggo lige op til fødslen. I lejligheden på Amager er Geggo tydeligt i smerter, og parret har derfor ringet til mormor Linse, som skal passe Alba, mens Geggo og Cengiz er på hospitalet.

Trods smerter fra veerne skal Geggo lige have lagt dynebetræk på babydynen, så den er helt klar til lillesøster.

LÆS OGSÅ: Geggo var med på afbud: Linses reserve

– Det er selvfølgelig mærkeligt at se Stephanie have de her store smerter og veer. Jeg ville ønske, at jeg kunne tage noget af smarten, så vi kunne dele den. Jeg synes, at Stephanie er supersej, også fordi hun har været igennem det én gang, så hun ved, hvilke smerter der kommer, fortæller Cengiz i afsnittet.

Da Geggo og Cengiz fik Alba for fem år siden, tog de ud på hospitalet og fik besked på at tage hjem igen, da Geggos veer ikke var kraftige nok, og hun ikke havde åbnet sig nok, og det håber Cengiz ikke, at han skal opleve igen. Geggo, der står med veer, har præcis samme bekymring, da hun går ud af hoveddøren og afsted mod Hvidovre hospital.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-babe i forfærdelig situation: Får hjælp i ‘Mit plastikmareridt’

Se klippet herunder, og se hele afsnittet i aften kl. 20.00 på TV3 eller allerede nu på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Så du ham i går aftes? ‘Landmand’ Claus fik nok

LÆS OGSÅ: Forlader programmet: Reality-deltagere bryder reglerne