Se Kim Novaas kærlighedstatovering til Laura

Kim og Laura er smaskforelskede, og nu har Kim fået lavet en tatovering som et bevis på sine følelser.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 11. november 2014 kl. 19:20

19-årige Laura Elley Roebel kendt fra ‘Paradise Hotel’ har gennem flere måneder dannet par med 43-årige Kim Novaa. De bor sammen i København, og i sidste uge kunne Laura afsløre overfor Realityportalen.dk, at det er skønt at bo med kæresten.

(Foto: Privat)

(Foto: Privat)


– Det er dejligt at bo med min kæreste, det er første gang, jeg bor med en kæreste, og forhåbentligt sidste gang. Jeg flytter ikke herfra, sagde Laura.
Og noget tyder på, at Kim heller ikke har tænkt sig at lade Laura flytte uanset hvad. Han har nemlig fået foreviget deres kærlighed med en sød, lille tatovering.
– Da jeg var nede og få lavet den anden tatovering, havde jeg bare også helt vildt lyst til at vise hende min kærlighed og at få lavet et kærligheds hjerte med vores bogstaver, faktisk fik Laura lidt tårer i øjnene over det, da jeg kom hjem, siger Kim Novaa til Realityportalen.dk
Vi er soulmates
Der er slet ingen tvivl i Kims stemme, når han taler om Laura. Han fortæller, at de begge er ret overbevist om, at de er soulmates.
– Laura og jeg snart været sammen i 5 måneder, og forelskelsen er blevet til den dybeste kærlighed, vi er sammen enige om, at vi faktisk er hinandens soulmates.
Kim uddyber, at han er meget imponeret over, at Laura har taget hans børn så meget til sig. Men også at aldersforskellen har meget mindre betydning, end han måske havde frygtet, da de indledte forholdet.
– Jeg vågner bare op hver morgen og tænker, det er det dejligste liv, man kan have, sammen med Laura, og så er hun jo også begyndt at træne med mig, siger en glad Kim, og afslutter med:
– Fuck, hvor jeg elsker hende.
Læs mere om parret i artiklerne herunder:
EKSKLUSIVT: ‘Paradise’-Laura taler ud om kærligheden
EKSKLUSIVT: Kim Novaa: Jeg satser alt på Laura
Nyt, udskældt reality-par: Folk er hadske
HOT NEWS: ‘Paradise’-Laura har fundet kærligheden
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.