SE HER: Mød Fie Laursen i weekenden

Nu har du mulighed for at møde Fie Laursen og købe hendes tøj.

Af Jonas Sand - 23. april 2015 kl. 19:25

Har du drømt om at møde Fie Laursen, så har du muligheden for det i denne weekend. Og det er faktisk ikke den eneste. Du kan også komme til at eje noget af bloggeren og ‘Paradise Hotel’-deltagerens tøj.
– Hej piger!  Her i weekenden d. 25. og 26. april holder jeg loppemarked i Valbyhallen, hvor jeg sælger ud af alt mit tøj. Tøjet bliver solgt helt ned til 30 kr, så der vil være ekstremt godt udsalg, skriver hun på sin blog.
– Jeg skal have solgt ud af mit tøj, fordi jeg har så meget, jeg ikke bruger og derfor ikke har plads til mit nye. Det starter kl. 10 og slutter kl. 17 begge dage, så jeg håber på at se jer.
Du kan læse mere om det her, hvor du også kan se lidt af tøjet, du har mulighed for at købe.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er skuffet over TV3
LÆS OGSÅ: Lettet Fie efter exit: Havde det psykisk dårligt
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen afslører sin største hemmelighed i ny bog
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser