SE HER: Amalie råder om kost og træning

Amalie Szigethy har efter mange måneders træning opnået et fint resultat, som hun gerne vil give videre til hendes følgere.

Paradise hotel, et ton cash
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 30. marts 2015 kl. 8:00

Realitybaben Amalie Szigethy mener, at hun har fundet vejen til en sundere og mere afbalanceret livsstil.
-Hej alle sammen. Det her er ret grænseoverskridende for mig at lægge ud, men jeg har i dag siddet og set tilbage på de billeder, jeg tog, før jeg begyndte at træne fast igen. 1 billede oppe i venstre hjørne er taget tilbage i maj 2014, sidste billede og nr. 4 billede er taget slut januar 2015, skriver Amalie til billedet ude til venstre.

ff

(Foto: Amalie/Instagram)


-Jeg har ikke været på slankekur hver eneste dag og sultet mig selv, tværtimod har jeg været i LA en hel sommer, levet godt af god mad og drinks – MEN jeg har lært at fordele det godt og gå meget op i min træning, skriver hun og fortsætter:
-Jeg er slet ikke tilfreds endnu, men når jeg kigger tilbage på 1 billede, så bliver jeg ikke ligefrem glad, for  jeg havde levet lidt for godt og bestemte mig for at lave om på min levestil. Så tøser, find jeres balance i mad og træning og spis sundt, så kan man gøre alt.
Følg Amalie på Instagram HER.
LÆS OGSÅ: Skamfulde Amalie med pinlig indrømmelse
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser