Se ham i 'Kærlighed hvor kragerne vender': Calle alene i verden - Her & Nu

Se ham i 'Kærlighed hvor kragerne vender': Calle alene i verden

Calle har endnu ikke fundet den eneste ene, men det håber han, at TV 2 programmet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ kan lave om på.

Af Kenth G. Madsen - 25. marts 2020 kl. 16:57

I sidste uge fik Calle Freytag aftaler med Sabrina fra Kolding, Christina fra Rødekro, Marlene fra Randers og Sidsel fra Sjælland. Og i aften vil den 35-årige elektriker fra Christiansfeld tage hul på sin første date i TV 2-programmet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’.
– At ringe dem op var som at tage sig sammen til at invitere en pige ud at danse: Du kan sidde en hel aften og tænke over det, og når så modet endelig er fundet frem, ja, så er hun gået! beskriver Calle om situationen med at tage det første skridt. Men nu er han klar til at modtage de udvalgte i sit univers.
LÆS OGSÅ: HER ER DE: Fire sønderjyske mænd i nyt kærlighedsprogram

Hjemme hos Calle Freytag fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’. (Foto: Niels Henrik Dam).


– De kan forvente en fyr med godt humør. Jeg har faktisk aldrig en dag, hvor jeg ikke kan finde et lyspunkt, siger sønderjyden, der har haft kærester, men aldrig fundet den eneste ene. De unge kvinder har det nemlig med at flytte væk fra byen, hvor han er vokset op og holder af at være. I tidens løb har han brugt meget tid på sit værksted, hvor han udlejer maskiner, båd og specialværktøjer. Desuden arbejder han som altmuligmand i et firma, der renoverer og sælger busser. Derudover holder han sig i form med styrketræning flere gange om ugen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Date mig nøgen’ sæson 3 får nyt twist

Hjemme hos Calle Freytag fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’, der drømmer om den eneste ene. (Foto: Niels Henrik Dam).


– Jeg drømmer om alt, det jeg ikke har opnået, nemlig kone og to-tre børn, og det føler jeg mig så klar til, siger Calle, hvis lillesøster har to børn og allerede fejret kobberbryllup med sin mand.
– Hun er nok mit forbillede, erkender datingprogrammets Calle, der så snart den rette kvinde melder sig, planlægger at bygge hus med det hele.
Se ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ i aften kl. 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Se her: Felix Smith viser nyt familiemedlem frem
LÆS OGSÅ: Her er de nye beboere i ‘Hjem til gården’