SE DET NU: Amalie vender tilbage til skærmen i spritnyt program

Amalie og hendes mor, Lotte, kan fra i dag opleves i et helt nyt Viafree-program.

Af Jonas Sand - 6. september 2019 kl. 9:05

Amalie Szigethy kommer i den grad til at være i fokus på skærmene i løbet af 2019. I foråret kunne hun blandt andet opleves i ‘Forsidefruer’, og det kan hun også, når den populære TV3-serie senere i år vender tilbage med en ny sæson.
Det er dog ikke alt, som tv-seerne får lov til at se til Amalie. Til efteråret dukker hun også op på skærmen i ‘Til middag hos’, mens man tilbage i juli kunne se hende sammen med sin mor, Lotte Lytton Kejser, i Viafree-serien ‘Hvad har jeg i munden, mor?’. Og fra i dag kan de to også opleves i et helt nyt format på Viafree.
LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is
Igennem otte programmer vil Amalie og Lotte udfordre sig selv og hinanden på deres fordomme overfor, hvordan man også kan vælge at leve sit liv i vores lille kongerige. For når man er vokset op og har levet hele livet i en beskyttet boble i Nordsjælland, kan det være svært at forestille sig, hvordan virkeligheden også kan se ud, lyder det i programteksten.
Det får seerne lov til at følge med i i programserien ‘Der er et yndigt land – med Amalie & Lotte’, som nu kan opleves på den gratis streamingtjeneste.
Her drager de to med nysgerrigheden som ledesnor ud i landet for at besøge alt fra en domina, et mellemøstligt folkekøkken til Folketinget og Star Wars-fans. Tiden, og programmerne, vil vise, om fordommene holder stik, eller om der stadig kan rykkes ved det nordsjællandske verdenssyn.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie afslører nyt tv-program med Pyrus
Du kan se alle otte afsnit af ‘Der er et yndigt land – med Amalie & Lotte’ på Viafree. Herunder kan du få et smugkig på afsnit tre, hvor de to besøger Christiansborg.

LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig