SE DET HER: Gina Jaqueline tilbage på skærmen - Her & Nu

SE DET HER: Gina Jaqueline tilbage på skærmen

Gina Jaqueline spiller en bærende rolle i en ny musikvideo, der snart er ude, som du kan se klip fra i bunden af artiklen.

Af Lykke Buhl - 24. juni 2019 kl. 14:52

Gina Jaqueline blev kendt, da hun stod frem og fortalte om sine erfaringer som sugardater i DR3-serien ‘Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’.
Siden har hun blandt andet medvirket i ‘Til middag hos’, og Realityportalen har også opsnappet rygter om, at hende og Fie Laursen skulle være igang med at lave en slags dansk version af ‘The Simple Life’.
Men faktisk kan man allerede nu se den smukke Gina Jaqueline folde sig ud på skærmen. Hun har nemlig fået en bærende rolle i en ny musikvideo.
LÆS OGSÅ: Kærligheden er brast for ‘Divaer i junglen’-babe: Derfor gik det galt

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor en ung sugardater viser sit hjem, der er indrettet med gaver fra hendes sugardaddies

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Fie og Ginas nye tv-program
Det drejer sig om musikvideoen til kunstneren Tobias Rahims nye sang ‘Verden Vælter‘.
– Jeg spiller Tobias’ kæreste. Mere kan jeg ikke sige endnu, I må vente med at se videoen snart. Men det bliver lidt mørkt, og jeg er god til at spille vanvittig, røber Gina Jagueline, der kun har roser til overs for Tobias og hans skuespilsevner.
– Vi havde det mega sjovt med det, specielt med introen, hvor vi havde replikker, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Ja, jeg sugardater

Sådan startede det

Gina havde længe været fan af Tobias Rahim og delt hans musik på sine sociale medier, da hun pludselig fik en besked fra ham.
– Så skrev Tobias til mig, at han også var fan af mig, og om jeg ikke havde lyst til at spille sammen med ham i hans nye musikvideo, forklarer Gina om det, der førte til, at hun nu kan ses i musikvideoen til Tobias Rahims nyeste single.
– Vi håber at komme til at lave noget mere sammen i fremtiden, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: WOW! Ung mor skrider fra manden efter hunde-mord
Se klip fra musikvideoen her

SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig