SE DEM HER: ‘De unge mødre’ i den nye sæson

‘De unge mødre’ er tilbage med de her skønne mødre.

Af Rikke Lynge - 7. oktober 2021 kl. 19:02

Fredag den 8. oktober er der igen en ny sæson af ‘De unge mødre’. I sæson 32 bliver det et glædeligt gensyn med Cecilie, Julie, Majbrit, Luna, Simone og Maria.

Cecilie fra Aalborg, hendes kæreste Nicolai og deres to skønne børn Mason og Malou lever på et meget stramt budget, men alligevel bliver der både råd til familiens første ferie sammen og gaver til Mason, der fylder et år. Familien har da også mange gode fif til, hvordan man kan spare penge i dagligdagen, og dem deler de gavmildt ud af.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor afslører kønnet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Philip og Simone fortæller om deres søn Vilmar. 

LÆS OGSÅ: Janni træt af ‘Forsidefruer’: Det skal slutte

Julie fejrer datteren Elinas toårs fødselsdag og dermed sit eget jubilæum som mor. Julie er en mor, der går meget op i, at Elina skal være glad, og det betyder også, at hun tid tider har svært ved at sige nej til sin charmetrold af en datter. Det betyder også, at Elina er blevet en bestemt dame, der ofte får sin vilje.

Julie og Cecilie er begge unge mødre, og det er en af de mange ting, der har knyttet dem sammen som hjerteveninder. Nu har de besluttet, at de også skal være forretningspartnere; de springer nemlig ude som selvstændige med deres egen webshop. Desværre bliver det et kort eventyr, da de bliver uenige, og det ender med at koste dem deres venskab.

LÆS OGSÅ: Deltager om at vinde ‘Robinson’: Det skal pengene bruges på

Majbrit drømmer om, at Ella skal være storesøster. Det er nemlig vigtigt for den unge mor, at der ikke er for mange år imellem hendes børn. Derfor har Majbrit en målrettet plan for at blive gravid hurtigst muligt. Det tester dog den unge mors tålmodighed til det yderste.

Luna kaster sig altid ud i ekstreme udfordringer, og hendes nye mål er at gå 72 km på en dag. Og heldigvis har Luna en ukuelig kampgejst, og det får hun også brug for, når hun modtager adskillige underretninger, der går på hendes forælderevne.

LÆS OGSÅ: TV-vært jubler: Er gravid

Vi skal også høre nyt fra Simone, der har fundet sig rette som enlig mor til to. Hun har en travl hverdag, især når hendes to piger er hos deres fædre. Derfor strukturerer hun sin hverdag ved at lave en madplan. Det er dog ikke altid, hun kan holde sig til indkøbslisten.

Maria er lykkelig, fordi hun har kærligheden med Phillip. De to tager på date, fordi det er vigtigt for dem at pleje forholdet, mens Vincent bliver passet.

LÆS OGSÅ: Wozniacki afslører: Endnu en baby på vej