SE BILLEDET: ‘Vild med dans’-stjerne afslører vildt vægttab

Det er både et ærligt billede og nogle ærlige ord, som den 44-årige kunstner har valgt at dele.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. april 2021 kl. 13:04

Szhirley Nova Bianca Rokahaim, der er bedre kendt som Szhirley, er en af de mange danskere, der det sidste år har mærket de berømte coronakilo.

Men det er ikke længe, de ekstra kilo har fået lov til at sidde på den velskårede sangerinde. Hun har nemlig taget kampen op og har snart smidt dem alle sammen igen.

LÆS OGSÅ: Amalies datter bidt i ansigtet af hund: Det vil kunne ske igen

– Langsomt, men fremad, går det med at smide de stille og roligt ni coronakilo, der sneg sig ind på min krop og bed sig fast. Min sixpack er stadig genert og gemmer sig inde bag ved det bløde maveskind. Fedtet skal jeg nok med tiden få bugt med, men kommer huden nogensinde til at kunne følge med?, spørger Szhirley i et opslag på Instagram.

For følelsen af coronakiloene, træning og vægttab har også fået Szhirley til at reflektere over, at det ikke kun er corona, der har ført til et lidt andet spejlbillede. Alder gør også noget ved kroppen, og måske når hun aldrig det resultat, hun helst vil opnå.

LÆS OGSÅ: Så lidt ejer Türker af Bronuts

De tanker deler hun sammen med et billede, hvor hun ikke lægger skjul på hverken sved eller det, der ifølge Szhirley er blødt maveskind.

(Foto: Klavs Bo Christensen.)

Høje forventninger

Szhirley var med i ‘Vild med dans’ i 2008, som var sæson nummer 5. Her dansede hun med Silas Holst, og parret opnåede en sjette plads.

Siden har hun været med i flere teaterstykker, i julekalenderen ‘Julestjerner’ og er især kendt for coverversionen af Anne Linnets ‘Glor på vinduer’.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

Og nu er hun altså også et godt forbillede for alle, der er gået i panik over coronakiloene og kroppens aldring. Hun minder om, at man skal tage det med ro.

– Jeg er blevet gammel nok til både at være realistisk og accepterende og husker på, at den, som har de højeste forventninger til mig, er mig. Så slap af Sjørlis, du er stanglækker af sådan en skridtsvedende kran at være, skriver hun afslutningsvist i opslaget.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Vermund

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Szhirley (@szhirleys)

Læs mere om