SE BILLEDET: Ung mor hylder døtrene med tatovering

Malene har foreviget døtrene på sin krop, og hun er meget glad for resultatet.

Af Jonas Sand - 12. juni 2016 kl. 9:55

‘De unge mødre’-deltageren Malene Bowman har fået foreviget sin døtre på sin krop, efter hun tidligere på ugen var en tur forbi tatovøren. Og hun er godt tilfreds med resultatet.

(Foto: Privat)

Døtrenes navne står nu foreviget på Malenes krop. (Foto: Privat)


– Jeg elsker dem. De er præcis, som jeg ønskede – helt enkle og feminine, fortæller Malene til Realityportalen.dk om sine nye tatoveringer, der længe har været et stort ønske.
– Jeg har længe gerne ville have tatoveret pigernes navne, men jeg kunne blive enig med mig selv om, hvor tatoveringerne skulle sidde. Så så jeg et billede her på Facebook for noget tid siden af en pige, der havde fået skrevet sin datters navn på siden af håndleddet, og det var bare så fint!
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn med pigekæreste
Spontan beslutning
De to tatoveringer er Malenes første, og selv om hun længe har tænkt på det, så var det en ret spontan beslutning. Den unge mor sad med en veninden og kedede sig, og Malene slyngede forslaget om en fælles tur til tatovøren ud.
– Den var hun ret meget med på. Jeg regnede ikke lige med, at det skulle være SÅ spontant, men jeg er super glad for, at jeg endelig gjorde det. Nu havde jeg jo snakket om dem så længe, siger hun.
Men kort før nålen ramte huden, blev hun også ramt af nervøsitet.
– Hvis jeg skal være ærlig, så var jeg ved at skide i bukserne. Og havde min veninde ikke sagt, at jeg skulle tatoveres først, var jeg helt sikkert også gået ud derfra uden at få den lavet, griner hun.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene går fra kæresten
Vil have flere
Selv om Malene var nervøs inden, så er det ikke sidste gang, at alenemoren til to har lagt sig under nålen.
– Jeg skal helt klart have flere, ja. Men kun betydningsfulde tatoveringer. Jeg kunne aldrig finde på at få lavet noget permanent på min krop, som jeg måske kommer til at fortryde. Og det er jeg helt sikker på, at jeg ikke gør med dem, jeg har fået lavet nu, slår hun fast.
Malene gik tidligere i år fra kæresten og faren til hendes to børn, og i den seneste sæson af ‘De unge mødre’ kunne man følge hendes liv som alenemor.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene om singlelivet: Jeg tænker ikke på fyrenes følelser
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.